20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    ΚΥΠΕ: Εκσυγχρονίζει τις τεχνολογικές υποδομές του με την προηγμένη πλατφόρμα newsaset

    ATC_newsasset combo logo

    Την πλατφόρμα newsasset Agency της Athens Technology Center (ATC) επέλεξε το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) για την κάλυψη των δραστηριοτήτων του, τόσο σε επίπεδο διαχείρισης και σύνταξης ειδήσεων, όσο και για την  εμπορική αξιοποίησή τους μέσω των συνδρομητικών υπηρεσιών που παρέχει. Ειδικότερα, μέσω της προηγμένης πλατφόρμας newsaset το ΚΥΠΕ θα καλύψει τη διαδικασία διαχείρισης και διανομής των ειδήσεων του Πρακτορείου συνολικά, ενώ ταυτόχρονα θα αξιοποιηθεί για τον εξορθολογισμό των εσωτερικών ροών εργασίας του ΚΥΠΕ.

    Να σημειωθεί ότι την πλατφόρμα newsasset έχουν επιλέξει και χρησιμοποιούν τα Πρακτορεία Ειδήσεων της Πορτογαλίας, της Πολωνίας, της Ρωσίας, της Τυνησίας, ενώ το 2004, το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων χρησιμοποίησε την συγκεκριμένη πλατφόρμα για την κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων του έγιναν στην Ελλάδα.

    Ο Διευθυντής του ΚΥΠΕ, κος Γιώργο Πενηνταέξ, αναφερόμενος στο θέμα αυτό είπε “στο newsasset βρήκαμε μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα, ικανή να υποστηρίξει όλες τις μέχρι τώρα δραστηριότητές μας, απλοποιώντας τις διαδικασίες παραγωγής, ενώ ταυτόχρονα μας εξασφαλίζει δυνατότητες επέκτασης και νέας εμπορικής δραστηριότητας. Θεωρούμε πως η συνεργασία αυτή θα καλύψει όχι μόνο τις σημερινές ανάγκες του ΚΥΠΕ, αλλά κυρίως θα ενισχύει το δεσπόζοντα ρόλο του Κυπριακού Πρακτορείου, στον τομέα των ΜΜΕ στην Κύπρο”.

    Από την πλευρά του ο κος Γιάννης Κλιάφας, Γενικός Διευθυντής  της ATC, εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του, δηλώνοντας πως “η νέα συνεργασία έρχεται να επιβεβαιώσει την εκτενή εμπειρία της ATC στον τομέα των ΜΜΕ, με ειδικά σχεδιασμένες λύσεις διαχείρισης και διανομής περιεχομένου, τις οποίες εμπιστεύονται πρακτορεία ειδήσεων και εκδοτικοί οργανισμοί  διεθνούς κύρους.”

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles