19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Κυπριακά Βραβεία Έρευνας 2023: Άρχισε η υποβολή υποψηφιοτήτων

    Ξεκίνησε  η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα Κυπριακά Βραβεία Έρευνας 2023, τα οποία διοργανώνονται για 16η συνεχή χρονιά, από το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ), με σκοπό να τιμηθεί και να αναδεχθεί το έργο νέων και  επιστημόνων της χώρας.

    Συγκεκριμένα, θα δοθούν και φέτος τα Βραβεία «Διακεκριμένος Ερευνητής» και «Νέος Ερευνητής», ενώ για πρώτη φορά, το ΙδΕΚ προκηρύσσει το νέο Βραβείο «Εμπορικής Αξιοποίησης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων», κλειδί για τη διασύνδεση μεταξύ της επιστημονικής έρευνας και της πραγματικής οικονομίας, και σκοπό για τον οποίο το ΙδΕΚ προσφέρει, πλέον, ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προγραμμάτων και υπηρεσιών.

    Οι υποψήφιοι/ες ερευνητές/τριες θα πρέπει να προταθούν από άλλο άτομο και θα αξιολογηθούν με βάση στοιχεία που θα κληθούν να καταθέσουν στο ΙδΕΚ και τα οποία θα σχετίζονται με την ερευνητική τους εργασία, τα επιτεύγματά τους και τον αντίκτυπο αυτών.

    Τέλος, σημειώνεται ότι ως καταληκτική ημερομηνία για την Υπόδειξη Υποψηφιοτήτων έχει οριστεί η 30η Ιουνίου 2023, ώρα 13:00, ενώ οι σχετικές προσκλήσεις με πληροφορίες για τους όρους και τη διαδικασία συμμετοχής είναι διαθέσιμες στην πύλη IRIS. Διευκρινίζεται επίσης πως δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό υποψηφίων που μπορεί να υποδείξει ένα άτομο ή φορέας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles