20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η περούκα της Lady Gaga είναι το πιο geeky fashion item που έχουμε δει (vid)

    Love her or hate her, η Lady Gaga έχει αδιαμφισβήτητα τρία πράγματα: καλή φωνή, δυνατό fan club και πολύ καλή σχέση με την τεχνολογία. Συμφωνούμε αν πιστεύετε ότι η μουσική της είναι υπερεκτιμημένη, όπως κάθε τι pop παρουσιάζεται τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν είναι αυτό το αντικείμενο της συζήτησής μας.

    Αντικείμενο είναι ένα βίντεο που διέρρευσε στα «little monsters», δηλαδή τους fans της, στο οποίο τους παρουσιάζει το νέο, εκπληκτικό αξεσουάρ για τις εμφανίσεις της από το Haus of Gaga: μία χειροποίητη περούκα.

    Γιατί εντυπωσιαζόμαστε; Θα δείτε στο βίντεο ότι η συγκεκριμένη περούκα είναι φτιαγμένη από φυσική τρίχα και εκπληκτικές οπτικές ίνες. Όταν λοιπόν, ανάβει, έχει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα φωτισμού και φυσικότητας, ενώ θα δείτε ότι μπορεί μέχρι και να … χτενίζεται, όσο οι οπτικές ίνες είναι ενεργοποιημένες.

    Όπως υποστηρίζει στο βίντεο η Lady, η περούκα συνδέεται ασύρματα, μάλιστα, με το κεντρικό control panel που χρησιμοποιεί στις συναυλίες της, άρα το επίπεδο φωτισμού στα μαλλιά της, θα το διαχειρίζεται ο υπεύθυνος του φωτισμού της. O δημιουργός της, Frederic Aspiras, δούλευε πάνω στο συγκεκριμένο project για 6 μήνες.

    Δείτε το… μας άρεσε τρελά

    Υ.Γ. Λύστε μας μία απορία… η Lady σε αυτό το βίντεο, είναι topless ή είναι ιδέα μας;

    Πηγή: PSFK

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles