22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η Lady Gaga και ο «Κρητικός» της έρωτας

    Hot Spot, κυριολεκτικά. Να που η Πλάκα, το μικρό χωριουδάκι δίπλα από την Ελούντα της Κρήτης, με τα πανέμορφα νερά και θέα την Σπιναλόγκα, έγινε το “talk of the planet”. Ο λόγος γιατί η γνωστή και αγαπημένη Lady Gaga, φέρεται να περνάει κάποιες μέρες του Αυγούστου εκεί, τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσει το επόμενο στάδιο της περιοδείας της, που ξεκινά και πάλι από τη Σόφια, της Βουλγαρίας, στις 14 Αυγούστου.

    Τι θέλει η Lady στην γραφική Πλάκα; Πρώτα απ’ όλα, από το 2010 έχει αγοράσει γη στην περιοχή, στην οποία και χτίζεται το «καλοκαιρινό της παλάτι» όπως αναφέρουν τα καλά ενημερωμένα sites του εξωτερικού. Η ιδιοκτησία, που αναμένεται να είναι έτοιμη μέσα στο 2013, έχει κοστίσει μέχρι στιγμής 10 εκατομμύρια δολάρια και θα διαθέτει δύο πισίνες, εκκλησία και γήπεδο τέννις. Οι καλά ενημερωμένες πηγές του διεθνούς τύπου μιλάνε για μία εκπληκτική κατασκευή που θα μοιάζει… μετέωρη και θα βλέπει τα σμαραγδένια νερά του κόλπου του Μιραμπέλο.

    Το ανανεωμένο ενδιαφέρον της Lady, όμως, οφείλεται και στον ιδιοκτήτη εστιατορίου στην Πλάκα, ονόματι Giovanni. Σύμφωνα με τη Daily Star και το entertainment.stv o νεαρός ιδιοκτήτης εστιατορίου, είναι σε πολύ στενή επαφή με την 26χρονη super star και της μαθαίνει… Ελληνικά.

    Να λοιπόν που, παρά την κρίση, κάποια πράγματα δεν αλλάζουν στην Ελλάδα. Ο ήλιος, η θάλασσα, οι εξαιρετικές τοποθεσίες και ο έρωτας. Ακόμα και για τις superstar, σαν τη Lady Gaga.

    Πηγές: entertainmentSTV, homesgofast, digitaljournals

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles