18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Lady Gaga: “Μοιράζω iPad 2 στους followers μου”… Πώς;

    Το tweet που έφυγε από το λογαριασμό της δημοφιλούς ερμηνεύτριας ξάφνιασε… “Monsters” (σ.σ. έτσι αποκαλεί τους θαυμαστές της) “δίνω ΔΩΡΕΑΝ iPad 2 σε κάθε έναν από εσάς στο πνεύμα των εορτών”.


    Βέβαια, όπως μπορείτε να καταλάβετε, ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό… Η πραγματικότητα ήταν ότι οι λογαριασμοί της Lady Gaga σε Facebook και Twitter είχαν παραβιαστεί, στέλνοντας στη συνέχεια links με “κακόβουλο” περιεχόμενο σε όλους τους followers/fans της. Έτσι, και το παραπάνω μήνυμα με τα free iPad συνοδευόταν από ένα link προς μία σελίδα με “ύποπτο” περιεχόμενο, ενώ κάτι αντίστοιχο δημοσιεύτηκε και στη σελίδα της στο Facebook.

    Τα μηνύματα της Lady Gaga φαίνεται πως ήταν, πάντως, αρκετά πειστικά, ώστε να στείλουν περισσότερους από 100.000 fans της σε μία σελίδα που ζητούσε τα προσωπικά τους στοιχεία. Τι να πούμε εμείς… Κάποιοι θα έλεγαν “ας πρόσεχαν τα μουσικά τους γούστα”. Εμείς πάλι θα λέγαμε, εκτός από εντατικά στα τραγούδια της Lady Gaga, να κάνουν και μερικά “εντατικά μαθήματα Διαδικτύου”.

    Πηγή: Gizmodo

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles