11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Λαμπερή εκδήλωση για την παρουσίαση στην Κύπρο των νέων κορυφαίων smartphones Huawei P10 & P10 Plus

    Τα πολυαναμενόμενα smartphones Huawei P10 και Huawei P10 Plus παρουσίασε η Huawei σε μια λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στη Λεβέντειο Πινακοθήκη στη Λευκωσία. Στην εκδήλωση, που αποτελεί την πρώτη επίσημη επικοινωνιακή ενέργεια της Huawei στην Κύπρο παρευρεθήκαν ο Πρέσβης της Κίνας στην Κύπρο κ. Xingyuan Huang, ο Εμπορικος Ακόλουθος της Κίνας στην Κύπρο κ. Wang Yaping, διευθυντικά στελέχη της κυπριακής της τηλεπικοινωνιακής αγοράς, μέλη της Κυπριακής επιχειρηματικής κοινότητας, καθώς και πολλοί συνεργάτες και φίλοι της Huawei.

    Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, που σηματοδοτεί τις προθέσεις της Huawei και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που φιλοδοξεί να διαδραματίσει στην αγορά της Κύπρου, παρουσιάστηκαν τα δυο νέα τεχνολογικά επιτεύγματα της εταιρείας, Huawei Ρ10 και Huawei Ρ10 Plus, τα οποία χαρακτηρίζονται από άριστο design και για πρώτη φορά συνδυάζουν δύο φωτογραφικές μηχανές που φέρουν την υπογραφή της Leica. Πιο συγκεκριμένα, η πίσω κάμερα αποτελείται από έναν μονοχρωματικό φακό 20 MP και έναν έγχρωμο 12 MP, ενώ η μπροστινή από μια κάμερα 8 MP. Με χαρακτηριστικά όπως ο φωτισμός επιπέδου επαγγελματικού στούντιο και η τεχνολογία τρισδιάστατης αναγνώρισης προσώπου, τα νέα Huawei P10 & Huawei P10 Plus αναμένεται να  κεντρίσουν το ενδιαφέρον των κύπριων καταναλωτών.

    Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της παρουσίασης οργανώθηκε εντυπωσιακή έκθεση φωτογραφίας, με υλικό αποκλειστικά τραβηγμένο μέσα από τις κάμερες Leica των συσκευών. Παράλληλα, για τις ανάγκες της νέας καμπάνιας των Huawei P10 & Huawei P10 Plus, δύο διακεκριμένοι Έλληνες φωτογράφοι, o Γιώργος Καλογερόπουλος και ο Γιώργος Τατάκης, κλήθηκαν να τραβήξουν έγχρωμα και ασπρόμαυρα πορτρέτα, ατμοσφαιρικές φωτογραφίες τοπίων καθώς και επιλεγμένες “selfies”, μέρος των οποίων παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση της Λευκωσίας.

    Ο Managing Director της Huawei στην Κύπρο, κύριος James Lizheng μιλώντας στο πλαίσιο της εκδήλωσης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Κύπρος είναι μια αγορά που είναι προτεραιότητα για εμάς και ότι σκοπός μας είναι τα επόμενα χρόνια να επενδύσουμε σε αυτήν ακόμα περισσότερο».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles