21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    LaptopGenius. Όταν μιλούν οι ειδικοί στην επισκευή

    Η LaptopGenius και τα στελέχη της, με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρία στην επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών, μπορούν να προσφέρουν, σε επιχειρήσεις και ιδιώτες, γρήγορα, αξιόπιστα και με επαγγελματισμό επισκευές σε laptop, PC, Mac, iPhone, smartphones, Playstation, αλλά και κάθε ηλεκτρονική συσκευή.

    Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Λ. Πρωτόπαπα 49 στην Ηλιούπολη. Στον ίδιο χώρο βρίσκεται και το σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο.

    laptop-genius-01

    Όλες οι επισκευές γίνονται στο εργαστήριο της εταιρείας με απόλυτη ασφάλεια για κάθε συσκευή και αυστηρό ποιοτικό έλεγχο πριν επιστραφεί στον πελάτη. Με την είσοδό της κάθε συσκευή καταχωρείται στο σύστημα CRM της εταιρείας και αποκτά συγκεκριμένο αριθμό εντολής, η οποία συνοδεύει την συσκευή μέχρι την παράδοσή της στον πελάτη. Κάθε στιγμή η εταιρεία γνωρίζει σε ποιο στάδιο επισκευής βρίσκεται η συσκευή, ποιος τεχνικός ασχολείται με αυτήν και μπορεί να πληροφορήσει τον πελάτη άμεσα για την πρόοδο της εργασίας. Όταν η συσκευή παραδοθεί παραμένει στην εταιρεία καταγεγραμμένη κάθε εργασία ή επέμβαση που έχει γίνει για οποιαδήποτε χρήση στο μέλλον, είτε στα πλαίσια της εγγύησης που έχει δοθεί για την εργασία ή για ιστορικό εργασιών που τυχόν θα ζητήσει ο πελάτης.

    laptop-genius-03

    Εάν πρέπει, για οποιοδήποτε λόγο, η επισκευή σε hardware ή software να γίνει στο χώρο του πελάτη, τότε με ένα τηλεφώνημα μπορεί να οριστεί η επίσκεψη. Θα συμφωνηθεί συγκεκριμένη ημέρα και ώρα επίσκεψης του τεχνικού, ο οποίος, υπεύθυνα και με επαγγελματισμό, θα αποκαταστήσει το πρόβλημα και θα απαντήσει σε κάθε ερώτηση. Εάν είναι υποχρεωτικό η συσκευή να έρθει στο εργαστήριο, τότε ο τεχνικός θα την παραλάβει και θα την επιστρέψει μετά την επισκευή της (Με την υπηρεσία αυτή, προς το παρόν καλύπτεται μόνο ο Νομός Αττικής)

    Η εταιρεία αγοράζει επίσης μεταχειρισμένα laptop, με ή χωρίς πρόβλημα, σε μια δίκαιη τιμή ανάλογα με τον τύπο, τη μάρκα και την κατάστασή τους, κυρίως για τα ανταλλακτικά τους που μπορούν να βοηθήσουν στην επισκευή άλλων laptop.

    Το επόμενο βήμα για την εταιρεία είναι να προχωρήσει σε απευθείας συνεργασία με κατασκευαστές εξαρτημάτων και ανταλλακτικών από το εξωτερικό, ώστε να μειώσει το κόστος αλλά και την ταχύτητα επισκευής διατηρώντας μια οργανωμένη αποθήκη ανταλλακτικών.

    laptopgenius.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles