21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Larry Page: τα νέα τηλέφωνα της Motorola θα αντέχουν… τα πάντα

    Motorola-Logo

    Δεν ξέρουμε αν ο Larry Page, CEO της Google, απλά ήθελε να δικαιολογήσει την μαύρη τρύπα στα κέρδη της Motorola, κατά την διάρκεια της ενημέρωσης επενδυτών για τα οικονομικά αποτελέσματα της Google, εχθές. Ξέρουμε όμως, πως και ο ίδιος μας επιβεβαιώνει αυτό που κουβεντιάζεται για καιρό: πως έχουμε πολλά να περιμένουμε από τη Motorola και πάλι.

    Κατά την διάρκεια της παρουσίασης των οικονομικών αποτελεσμάτων του ομίλου εταιρειών που έχει στην ιδιοκτησία της η Google, ο Larry Page, έκανε μία μικρή, γενική και αόριστη αναφορά στα νέα μοντέλα συσκευών που θα κυκλοφορήσουν από τη Motorola, λέγοντας πως οι νέες συσκευές, θα αντιμετωπίζουν τα ζητήματα που αφορούν όλους τους χρήστες κινητών: η διάρκεια της μπαταρίας, οι φθορές από το νερό και την υγρασία και οι πτώσεις. Και είπε μάλιστα πως τίποτα απ’ όλα αυτά δεν θα έπρεπε να αποτελεί ζήτημα για τα smartphones.

    Μακάρι να επιβεβαιωθεί. Αν κάτι γνωρίζει η Motorola να κάνει καλά, είναι τα κινητά τηλέφωνα. Αν πάνω σε αυτή τη γνώση, βάλουν και την καινοτομία που ξέρει να σχεδιάζει και να παρουσιάζει η Google, μάλλον τα επόμενα Google X Motorola smartphones θα είναι και τα αγαπημένα μας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles