19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τα ύστερα του κόσμου… Last Christmas, Gangnam Style από PSY και τους WHAM

    Είναι αλήθεια πως όταν επισκεπτόμαστε το site madfortech.com, χαιρόμαστε να διαβάζουμε την οπτική του Χρήστου στα πράγματα, αλλά και τον τρόπο που την εκφράζει. Ενίοτε, όμως, μας σοκάρει. Όπως σήμερα που, ενώ πιστεύαμε πως θα ενημερωνόμασταν από τα ενδιαφέροντα τεχνολογικά νέα και reviews, αντικρίσαμε την νέα χριστουγεννιάτικη μετάλλαξη που υπόσχεται να μετατρέψει αυτές τις γιορτές σε άλλη μία τραυματική εμπειρία. Ηθικός αυτουργός ο DJ Paolo Monti.

    Αντικείμενο του εγκλήματος; Ένας ερμαφρόδιτος συνδυασμός του Last Christmas, του τραγουδιού των WHAM που πρωτοκυκλοφόρησε το 1984 και εξακολουθεί να στοιχειώνει τους Δεκέμβριους όλου του κόσμου σε ασανσέρ, ραδιόφωνα, εμπορικά κέντρα και τηλεοπτικές εκπομπές και του Gangnam Style του PSY, του λίγο άχαρου pop idol που μας ήρθε από το Υoutube και τη Νότιο Κορέα.

    To αποτέλεσμα θα το δείτε στο παρακάτω βίντεο και θα λιώσετε στα γέλια. Ή μπορεί να σας αρέσει. Σε κάθε περίπτωση, εμείς ευχαριστούμε το madfortech.com που ήταν αφορμή να ανοίξουμε τα ηχεία μας και όλοι γύρω μας να μας κοιτάζουν με επιείκεια, συνειδητοποιώντας πως το τέλος του κόσμου είναι κοντά…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles