17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Launch event για το ελληνικό League of Legends

    Το κάτω τμήμα του Music Hall γέμισε σχετικά γρήγορα. Ακολούθησε και το επάνω...

    Το αδιαχώρητο επικράτησε στο Music Hall στο Γκάζι το μεσημέρι του Σαββάτου. Οι Έλληνες φίλοι του League of Legends διέψευσαν πανηγυρικά τις προσδοκίες των διοργανωτών και όντας… δέκα φορές περισσότεροι (!) από τα αναμενόμενα νούμερα, κατέκλυσαν τον χώρο όπου διοργανώθηκε το launch event του ελληνικού League of Legends. Τι; Δεν τα ‘μαθες; Το κορυφαίο MOBA game των ημερών μας, το League of Legends, εξελληνίστηκε πλήρως! Ελληνικά μενού, ελληνικές ομιλίες (υπεράψογης ποιότητας μάλιστα), ελληνικές οδηγίες, ελληνικά τα πάντα! Ναι φίλε, έφτασε η στιγμή που περίμενες!

    Στο Gazi Music Hall διοργανώθηκε βασικά ένα πάρτι στο οποίο συμμετείχαν 5.000 φανατικοί του League of Legends που είδαν τις καλύτερες ομάδες στη χώρα μας –όπως αυτές προέκυψαν μετά τα σχετικά προκριματικά- να διαγωνίζονται με έπαθλο 2.000€, χάζεψαν κάμποσους cosplayers, έμαθαν από πρώτο χέρι τα της ελληνικής έκδοσης του παιχνιδιού και βέβαια διασκέδασαν με την ψυχή τους στο πιο massive gaming event που έχει διοργανωθεί ποτέ στην Ελλάδα! Οι κληρώσεις και τα δωράκια δεν έλειψαν, την ώρα που το κλου της ημέρας δεν ήταν άλλο από το «ντου» του κόσμου που είχε μείνει έξω από τον χώρο –συνοδευόμενο βέβαια από κάτι σπασμένες πόρτες, τραπέζια να κλείνουν διαδρόμους και διοργανωτές σε απόγνωση!

    Στο event είχαμε και τουρνουά με χρηματικό έπαθλο 2.000 ευρώ!

    Φανταστείτε ότι για να μπω και να βγω στον χώρο παρέα με έναν συνάδελφο, χρησιμοποιήσαμε ένα θεοσκότεινο, υπόγειο πάρκινγκ που βρισκόταν εκτός λειτουργίας! Freakin’ spooky!

    Το ενδιαφέρον σκέλος της υπόθεσης, ήταν οι δυο κουβέντες που είπαμε στα πεταχτά με τον Matthew Elliot, επικεφαλής της κοινότητας της Riot και του League of Legends στην Ευρώπη. Όπως μας είπε ο Έλιοτ, οι Έλληνες αγκάλιασαν το παιχνίδι από την πρώτη στιγμή που έκανε αυτό την εμφάνισή του. Η δε χώρα μας συγκαταλέγεται στο top5 της Ευρώπης από πλευράς αριθμού παικτών! Όχι για να δεις τι κόσμο έχουμε… Εν πάση περιπτώσει, η Riot έχει σχέδια για την Ελλάδα, σχέδια που πολλαπλασιάστηκαν μετά τη… λαοθάλασσα στο Σαββατιάτικο event. Και όπως έχει αποδείξει στην πορεία της, πρόκειται για εταιρεία που βάζει τον παίκτη πάνω απ’ όλα…

    Ο Matthew Elliott της Riot απάντησε στις ερωτήσεις μας και αποκάλυψε πως η χώρα μας συγκαταλέγεται στις πέντε κορυφαίες της Ευρώπης από πλευράς παικτών στο League of Legends!
    To cosplaying είχε την τιμητική του!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles