17.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Laurence Fishburne: Ο Μορφέας του Matrix στην 4η σεζόν του “The Witcher”

    Το Netflix ανακοίνωσε ότι ο Laurence Fishburne, ο σοφός Μορφέας από τις ταινίες Matrix, θα ενταχθεί στο καστ του The Witcher, ενσαρκώνοντας το ρόλο του Emiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroy, γνωστού και ως βρικόλακα Regis.

    Όσοι είναι εξοικειωμένοι με τα βιβλία και τα video games, γνωρίζουν ότι ο Regis είναι ένας ισχυρός ανώτερος βρικόλακας που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο σύμπαν του Andrzej Sapkowski. Ξεκίνησε ως ένας επιπόλαιος νέος, συχνά υπερβολικός στην κατανάλωση ανθρώπινου αίματος, με εξαιρετικά κακή συμπεριφορά. Τελικά, αποφάσισε να αλλάξει τους τρόπους του, μετά από τη συνάντησή του με μια ομάδα αγροτών που τον άφησε σοβαρά τραυματισμένο. Μέχρι τη στιγμή που συνάντησε τον Geralt και την παρέα του στο βιβλίο Βάπτισμα του Πυρός, ήταν ήσυχος, συγκρατημένος και αξιοσέβαστος για τις ικανότητές του ως χειρουργός και κουρέας. Είχε ένα ατυχές τέλος στα χέρια του Vilgefortz στο The Lady of the Lake, αλλά έκανε μια απροσδόκητη επιστροφή στο expansion The Witcher 3: Blood and Wine και για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ένας ανεκτίμητος φίλος.

    Πρόκειται για έναν ήρωα που φαίνεται να ταιριάζει στον Fishburne, ο οποίος έχει το ταλέντο να απογειώνει πατρικές φιγούρες όπως ο Μορφέας, ο Bowery King στις ταινίες John Wick και ο Perry White στο Man of Steel.

    Διαβάστε επίσης:

    MIT: “Επανάσταση” στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου στο πάγκρεας φέρνει η ΑΙ (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles