15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Leagoo KIICAA S8: Ένας κλώνος του Galaxy S8 που κλέβει τις εντυπώσεις στην τιμή των 300 δολαρίων

    Η αγορά των smartphones έχει παρουσιάσει ουκ ολίγες φορές οικονομικούς κλώνους, που προσπαθούν να αναπαράγουν όσο το δυνατόν καλύτερα, τα χαρακτηριστικά των συσκευών που μιμούνται. Ο τελευταίος και πιο πρόσφατος κλώνος, αποτελεί μια απομίμηση του Galaxy S8 και ο οποίος ακούει στην κωδική ονομασία Leagoo KIICAA S8. Κύρια χαρακτηριστικά του κλώνου αυτού είναι το bezel-less design, το οποίο φυσικά έχει εμπνευστεί από το Galaxy S8.

    leagoo-kiicaa-s8

    Στο πίσω μέρος του κλώνου υπάρχει σύστημα κάμερας διπλού φακού, κάτι που δεν συναντάμε στην πρόταση της Samsung. Επιπλέον, ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων, που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις για το σημείο που επιλέχθηκε να τοποθετηθεί, στον κλώνο έχει μετακινηθεί κάτω από την κάμερα. Αν και θα διαθέτει κυρτή οθόνη, δε φέρει φυσικά την Infinity οθόνη του Galaxy S8, διαθέτει όμως 18:9 screen-to-body ratio. Επίσης, σύμφωνα με την Leagoo, θα είναι η πρώτη συσκευή που θα χρησιμοποιεί MediaTek MT6763 SoC και θα καταφθάσει σε εκδόσεις με 64GB και 128GB με 4GB και 6GB RAM, αντίστοιχα.

    Το KIICAA είναι το νέο brand της Leagoo και η πρώτη συσκευή αυτής της σειράς θα είναι ο κλώνος του Galaxy S8. Με αυτό το brand, η Leagoo προσπαθεί να ξεφύγει από το χώρο των οικονομικών συσκευών, προκειμένου να εισέλθει σε εκείνον με πιο υψηλή τιμολόγηση. Μάλιστα, στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται και η κυκλοφορία δυο άλλων συσκευών τα Leagoo KIICAA S8 Lite και Leagoo KIICAA S8 Premium. Η τιμή του κλώνου του Galaxy S8 αναμένεται να διαμορφωθεί λίγο κάτω από τα 300 δολάρια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles