20.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Διέρρευσαν φωτογραφίες του Logitech gaming controller για iPhone

    Δεν είναι λίγοι οι χρήστες που παίζουν παιχνίδια στο iPhone τους, παρά τη σχετικά μικρή οθόνη του, αφού οι hardware δυνατότητές του είναι αρκετές ακόμα και για «βαριά» 3D γραφικά. Ωστόσο, οι gamers ξέρουν πολύ καλά πως κάποια παιχνίδια, απλά δεν είναι απολαυστικά όταν δεν έχεις φυσικά πλήκτρα για το χειρισμό και βασίζεσαι στην οθόνη αφής. Και δε μιλάμε για τα Angry Birds, βέβαια…

    Η Logitech τον περασμένο μήνα είχε δώσει στη δημοσιότητα ένα teaser της νέας της συσκευής, χωρίς όμως να μας την δείξει ούτε στο ελάχιστο. Πλέον, μέσω του γνωστού site evleaks, διέρρευσαν φωτογραφίες του χειριστηρίου που σχεδίασε η εταιρεία για το smartphone της Apple, με προοπτική να το μετατρέπει σε φορητή παιχνιδομηχανή, όποτε ο χρήστης το απαιτεί.

    logitechiphonegamingcontroller3

    logitechiphonegamingcontroller1

    Με βάση τις φωτογραφίες, το controller «αγκαλιάζει» εξ’ολοκλήρου το iPhone και διαθέτει ένα D-Pad στα αριστερά και τα 4 κλασικά πλήκτρα στα δεξιά, ενώ διακρίνονται επίσης 2 σκανδάλες στο πάνω μέρος και εγκοπές για έξοδο και είσοδο ήχου. Επίσης, στο πίσω μέρος υπάρχει ένα κενό για να διατηρείται η λειτουργικότητα της κάμερας και του φλας με το controller συνδεδεμένο, ενώ μέρος της κατασκευής ίσως είναι από ελαστικό υλικό για καλύτερο grip και η υπόλοιπη από σκληρό πλαστικό. Δυστυχώς δεν υπάρχει αναλογικό stick, κάτι που θα ήθελαν αρκετοί χρήστες από ένα τέτοιο αξεσουάρ.

    Σημειωτέον πως σύντομα θα είναι διαθέσιμο ένα αντίστοιχο controller για το iPhone, ονόματι GameCase, από την ClamCase, με υποστήριξη iOS 7 και 2 analog sticks!

    logitechiphonegamingcontroller2

    Επίσημη ανακοίνωση για το πότε θα κυκλοφορήσει το gaming controller από τη Logitech, δεν υπάρχει ακόμη, ούτε κάποια πληροφορία για την τιμή πώλησής του. Θα το αγοράζατε εσείς, οι κάτοχοι iPhone και αν ναι, για ποιά παιχνίδια;

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles