18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ουπς… O LeBron James τα βάζει (μέσω twitter) με το Galaxy Note 3 που του χάρισε η Samsung

    Ο σταρ των Miami Heat, LeBron James, αποτελεί εδώ και καιρό έναν από τους “πρεσβευτές” της Samsung, χρησιμοποιώντας ένα Galaxy Note 3, ως βασικό του smartphone. Φυσικά, οι Κορεάτες τον πληρώνουν γι’ αυτή τη συνεργασία, που όμως χθες πήρε μία τροπή που δε φαίνεται να ικανοποίησε και πολύ τη Samsung.

    LeBron-James-Tweet

    Ο λόγος; Ένα tweet του διάσημου μπασκετμπολίστα, στο οποίο δήλωνε έξαλλος γράφοντας ότι το smartphone του ξαφνικά έκανε επανεκκίνηση και έχασε ό,τι είχε στη μνήμη του. Όπως σημείωσε, μάλιστα, χαρακτηριστικά ο LeBron, αυτό ήταν ένα από τα “χειρότερα πράγματα που έχει αισθανθεί στη ζωή του”.

    Και σαν να μην έφτανε η σίγουρη δυσαρέσκεια της Samsung από τη δημοσιοποίηση ενός τέτοιου περιστατικού από κάποιον που… χορηγεί, ήρθε και η “κλασική” απάντηση από ανταγωνιστή της, με τρολάρισμα από την HTC, η οποία απάντησε -μέσω twitter πάντα- ότι “ίσως ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο να χρειάζεται το καλύτερο smartphone στον κόσμο”. Η εταιρεία, πάντως, ξέχασε να αναφέρει το HTC One στο tweet, με αποτέλεσμα η διαφήμιση να μείνει… μισή, αλλά το “πικάρισμά” της το έκανε έστω και εν μέρει.

    HTC-lebron-answer

    Όσο για τον LeBron James, σε νεότερο ποστ του στο twitter του επανήλθε λέγοντας ότι τα κατάφερε να… φτιάξει το τηλέφωνό του, αλλά, εν τω μεταξύ, το πρώτο του tweet έχει κάνει το γύρο του Διαδικτύου…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles