21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Τι κοινό έχουν ο αρχισχεδιαστής της Apple Jonathan Ive και ο νέος επικεφαλής design της Samsung;

    Το πλαστικό design των ναυαρχίδων της Samsung είναι προφανές πως έχει κουράσει το κοινό, με την εταιρεία να έχει πλέον αντιληφθεί την ανάγκη μεγάλων σχεδιαστικών αλλαγών. Η σειρά “Alpha” ήταν ένα πείραμα για τη χρήση μετάλλου στα smartphones της κορεατικής εταιρείας και τώρα όλες οι φήμες θέλουν την επόμενη κορυφαία συσκευή της να διαφοροποιείται σημαντικά σχεδιαστικά από ότι έχουμε γνωρίσει έως τώρα.

    Οι Κορεάτες θέλουν να περάσουν σε μία νέα σχεδιαστική περίοδο και σ’ αυτό φαίνεται πως θα βοηθήσει ένα στέλεχος της Tangerine, μίας αγγλικής εταιρείας στην οποία εργαζόταν πριν την Apple, ο αρχισχεδιαστής του Cupertino Jonathan Ive!

    Lee-Don-tae

    Ο 47χρονος Lee-Don-tae, που γίνεται ο νέος επικεφαλής του τμήματος design της Samsung, εργαζόταν στην Tangerine από το 1998 ενώ το 2005 έγινε πρόεδρος της εταιρείας. Έγινε γνωστός καθώς συμμετείχε στο team που επανασχεδίασε τις business class καμπίνες της British Airways σε σχήμα “S”, επιτρέποντας 20% περισσότερες θέσεις. Έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα περάσει τις σχεδιαστικές του ιδέες στην κορεατική φίρμα το επόμενο διάστημα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles