18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    H κινεζική LeEco πραγματοποιεί απόβαση στις Η.Π.Α, ανοίγοντας γραφεία στη Silicon Valley!

    Η LeEco είναι αυτή τη στιγμή από τις πιο ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες από τον χώρο των mobile phones. Παρόλο που δε μετράει πολλά χρόνια “ζωής”, οι συσκευές της έχουν ήδη αποκτήσει ένα σεβαστό μερίδιο στην κινεζική αγορά, ενώ τώρα η LeEco φιλοδοξεί να κατακτήσει και άλλες αγορές του κόσμου, ρίχνοντας τα δίχτυα της και στις Η.Π.Α. Για αυτό και πρόσφατα οι υπεύθυνοι της κινεζικής εταιρείας εγκαινίασαν τα νέα τους γραφεία στην Silicon Valley, σε μία κίνηση που θα τους βοηθήσει να φέρουν ευκολότερα και να προωθήσουν ακόμη περισσότερο τα προϊόντα τους στην αμερικανική αγορά.

    LeEco phones 1.jpeg
    Τo αρχηγείο της LeEco εκτείνεται σε μία έκταση πολλών στρεμμάτων στην περιοχή του San Jose και στις εγκαταστάσεις του εργάζονται περισσότεροι από 250 εργαζόμενοι, ενώ μέχρι το τέλος της χρονιάς ο αριθμός τους αναμένεται να ξεπεράσει τους 800. Ο ιδρυτής της LeEco, Jia Yueting, ίδρυσε πριν από μερικά χρόνια στο Πεκίνο την LeTV (ή οποία στη συνέχεια μετονομάστηκε σε LeEco), με την κινεζική εταιρεία να ασχολείται με ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που ξεκινάει από την ανάπτυξη περιεχομένου και εκτείνεται σε Smart τηλεοράσεις, cloud computing, κινητά τηλέφωνα και αυτόνομα οχήματα. Ο εγκέφαλος της LeEco έχει τεράστια εμπιστοσύνη στα προϊόντα της εταιρείας του από τη στιγμή μάλιστα που όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Apple θα πρέπει να θεωρείται μία ξεπερασμένη εταιρεία, η οποία έχει μείνει πολύ πίσω. Το όραμα των υπευθύνων της είναι να δημιουργήσουν ένα “οικοσύστημα συσκευών” που όμοιο του δεν έχει εμφανιστεί στο παρελθόν, κοιτάζοντας στα μάτια εταιρείες “μεγαθήρια” όπως η Apple, η Samsung και η LG. Μόνο ο χρόνος θα δείξει εάν θα τα καταφέρουν οι τρομεροί Κινέζοι…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles