21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Legacy of the Void. Η εποποιία του Starcraft II ολοκληρώνεται (video)!

    Εκτός από το εκπληκτικό και πολλά υποσχόμενο Overwatch, η Blizzard στη διάρκεια της Blizzcon 2014 παρουσίασε το πρώτο cinematic trailer από την επική συνέχεια του Starcraft, ονόματι Legacy of the Void, όπου μετά τα Wings of Liberty και Heart of the Swarm ολοκληρώνει το story του αγαπημένου RTS Starcraft II. Μέτα τις φυλές των Terrans και των Zerg, στο Legacy of the Void τα ηνία αναλαμβάνουν οι Protoss, οι οποίοι καλούνται να παραμερίσουν τις διαφορές τους και να ενωθούν με ένα και μόνο σκοπό: να αποτρέψουν τις δυνάμεις του σκότους από το να αφανίσουν τους πάντες και τα πάντα.

    og-sc2-legacy-of-the-void
    Στο Legacy of the Void αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν δύο παλιοί μας γνώριμοι, ο Artanis και ο Zeratul, ενώ επίσης επιστρέφουν ξανά ο Jim Raynor, αλλά και η «Queen of the Blades» Sarah Kerrigan. Το Legacy of the Void θα είναι ένα standalone game (δηλαδή δεν θα απαιτούνται τα προηγούμενα κεφάλαια του Starcraft II για να παίξετε με αυτό) και οι developers της Blizzard αναμένεται να προσθέσουν μία σειρά από νέα στοιχεία στο gameplay. Το σημαντικότερο εξ’ αυτών θα είναι το Archon Mode, στο οποίο δύο παίκτες θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους  και να συνεργαστούν κατάλληλα, ελέγχοντας μία βάση και τις ίδιες μονάδες, ενώ στο Allied Commanders mode, οι gamers θα πρέπει να φέρουν εις πέρας μία σειρά από πολλαπλές multiplayer αποστολές. Με βελτιώσεις στον τομέα της ισορροπίας, νέες πανίσχυρες μονάδες και με ένα story που είναι βέβαιο ότι θα κάνει τις καρδιές των φανατικών να σκιρτήσουν, το τελευταίο κεφάλαιο του Starcraft II αναμένεται να είναι με μία λέξη… συγκλονιστικό!  Παρακολουθήστε το cinematic trailer που ακολουθεί για να πάρετε μία καλή γεύση από τον τελευταίο τίτλο στο επικό franchise της Blizzard…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles