23.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Πως μία αρνητική κριτική του Legend μπήκε στο πόστερ και έγινε θέμα συζήτησης

    To πόστερ της νέας ταινίας του Tom Hardy, Legend, έχει προκαλέσει ένα μικρό buzz, αφού οι παρατηρητικοί είδαν πως το review της εφημερίδας Guardian, που έδωσε στην ταινία μόλις δύο αστέρια, είναι προσεκτικά τοποθετημένο στο κέντρο. Ανάμεσα στις άλλες κριτικές που έχουν περισσότερα αστέρια.

    gallery-1441795762-legend-poster

    Ο πρώτος που το είδε δεν ήταν άλλος από τον δημοσιογράφο που έγραψε το review, τον Benjamin Lee, που ανέβασε τη φωτογραφία στο λογαριασμό του.
    Ο Brian Helgeland, ο εξαιρετικός σεναριογράφος του L.A. Confidential (είχε κερδίσει το Όσκαρ) και του Mystic River, έγραψε και σκηνοθετεί το Legend, ένα φιλμ που εξιστορεί τη ζωή και την δράση των δύο διαβόητων δίδυμων αδελφών Reggie και Ron Kray, που στην δεκαετία του ’60 έκαναν ότι ήθελαν στο Λονδίνο, ελέγχοντας το οργανωμένο έγκλημα στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης. Κάτι που σημαίνει πως ο φοβερός και τρομερός Hardy παίζει δύο ρόλους!
    Πάντως το marketing team της ταινίας έκανε εξαιρετική δουλειά αφού πήρε μία αρνητική κριτική και την έκανε θέμα συζήτησης στα social media.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles