13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ο θρυλικός KITT επιστρέφει σε διαφημιστικό της Samsung (video)!

    Δεν υπάρχει παιδί που στην χρυσή δεκαετία του ’80 να μην έλιωσε με τις τηλεοπτικές περιπέτειες του KITT του αγαπημένου έξυπνου αμαξιού που το οδηγούσε ο γνωστός “ιππότης Ασφάλτου” David Hasselhoff. Σε περίπτωση που είστε αρκετά νεαροί σε ηλικία και δεν είχατε πετύχει τις περιπέτειες του θρυλικού Knight Rider, ο KITT ήταν ένα σπορ αμάξι μάρκας Pontiac, το οποίο ξεχώριζε για την τεχνητή του νοημοσύνη, αλλά και από το γεγονός ότι γλίτωνε διαρκώς τον Michael Knight (Hasselhoff) από τις… κακοτοπιές!

    Kitt_1

    Πρόσφατα, η Samsung αποφάσισε να γυρίσει ένα διαφημιστικό για να προωθήσει το Smart Digital Home Project (που αφορά στις έξυπνες εφαρμογές του σύγχρονου ηλεκτρονικού σπιτιού) με πρωταγωνιστή τον David Hasselhoff αλλά και τον… KITT! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το concept του spot, ο γνωστός ηθοποιός (που υποδύεται τον εαυτό του) υπερτονίζει τις δυνατότητες της νέας έξυπνης τεχνολογίας της Samsung, κάτι το οποίο εκνευρίζει τον KITT, ο οποίος φαίνεται ότι δεν ανέχεται με τίποτα ότι ένα… σπίτι είναι πιο “έξυπνο” από εκείνον! Μάλιστα, σε μία από τις πιο αστείες στιγμές του spot μία νεαρή κοπέλα από το (υποτιθέμενο) συνεργείο ρωτάει τον Hasselhoff τι ακριβώς ήταν το Knight Rider (καθώς το έχει ακούσει μόνο από τον πατέρα της) και εκείνος της εξηγεί ότι αποτελεί μία τηλεοπτική σειρά με μπόλικη δράση, η οποία ουσιαστικά επικεντρώνεται κυρίως στη σχέση ενός άντρα με το… αυτοκίνητο του!

    Kitt_2

    Το εν λόγω διαφημιστικό είναι πραγματικά απολαυστικό και αποτελεί μία πραγματικά έξυπνη διαφήμιση για το Smart Home της Samsung, το οποίο σημειώστε ότι πρόκειται για ένα από τα πιο φιλόδοξα project του κορεατικού γίγαντα των νέων τεχνολογιών! Δείτε το έχει μπόλικη πλάκα!

    http://youtu.be/TribrhyYr-0

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles