22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Legends of Middle-earth. Νέο Lord of the Rings game για iOS και Android!

    Μετά το Shadow of Mordor, το οποίο απέσπασε θετικά σχόλια από gamers και κριτικούς, μας έρχεται ένας ακόμη τίτλος, ο οποίος είναι εμπνευσμένος από το πλούσιο σύμπαν του Lord of the Rings, αυτή τη φορά αποκλειστικά για smartphones που φέρουν λειτουργικά iOS και Android. Το free-to-play Legends of Middle-earth της Kabam είναι ένας πολλά υποσχόμενος τίτλος που συνδυάζει στοιχεία από role-playing και character collection games.

    Legends of Middle-earth_1

    Οι φίλοι των mobile games έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στη Μέση Γη, με μοναδικό στόχο να νικήσουν τον Sauron και να σταματήσουν την επέλαση των δυνάμεων του κακού. Οι gamers αφού πρώτα επιλέξουν τη φυλή τους, στη συνέχεια θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους με ορισμένους από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους ήρωες του σύμπαντος του Lord of the Rings, όπως ο Aragorn, ο Boromir, ο Legolas, ο Frodo κ.α. Κάθε χαρακτήρας που εντάσσεται στην ομάδα του εκάστοτε παίκτη έχει τις δικές του μοναδικές ικανότητες, γεγονός που σημαίνει ότι οι gamers θα πρέπει να πάρουν προσεκτικά τις αποφάσεις τους πριν ριχτούν στη μάχη. Το Legends of Middle-earth ξεχωρίζει για τα πανέμορφα 3D γραφικά του, όπως επίσης και για την άριστη απεικόνιση των διαφορετικών τοποθεσιών της Μέσης Γης (οι gamers θα μπορούν να επισκεφτούν γνωστές περιοχές όπως η Rohan, η Gondor και η Mordor). To Legends of Middle-earth αν και θα είναι free-to-play, ωστόσο θα δίνει τη δυνατότητα για αγορές μέσω microtransactions, καθώς οι παίκτες θα μπορούν να ξοδέψουν πραγματικά χρήματα για να αγοράσουν in-game αντικείμενα που θα τους βοηθήσουν στη μάχη τους ενάντια στις δυνάμεις του κακού.

    Legends of Middle-earth_2

    Το Legends of Middle-earth διατίθεται μέσω του Google Play και του Apple Store και μία γεύση από τον τίτλο της Kabam μπορείτε να πάρετε στο παρακάτω trailer…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles