15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Lei Jun, CEO Xiaomi: Απομιμήσεις το 80% των Xiaomi power banks!

    Σίγουρα θα υπάρχει έστω και μια φορά που θα έχετε συναντήσει ένα προϊόν το οποίο αποτελεί απομίμηση του αυθεντικού. Ακόμη κι αν κάνετε το… λάθος να το αγοράσετε, για να γλιτώσετε χρήματα, σύντομα θα έχετε διαπιστώσει ότι η διάρκεια ζωής του δεν είναι η αναμενόμενη και είναι εκείνη ακριβώς η στιγμή που είστε πλέον σίγουροι ότι τα χρήματά σας δεν έχουν πιάσει τόπο.

    Xiaomi-power-bank-original-identification

    Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στα power banks, με αυτά της Xiaomi να μην αποτελούν εξαίρεση. Ο CEO της εταιρείας, Lei Jun, αναφέρει ότι αυτά επηρεάζουν αρνητικά την ίδια την εταιρεία. Συγκεκριμένα δηλώνει: «Τα Xiaomi power banks κατέχουν το 80% του μεριδίου αγοράς, εκ των οποίων το 80% είναι απομιμήσεις. Διάφορα καταστήματα, διαδικτυακά και μη αλλά και εμπορικά κέντρα είναι γεμάτα με power banks της Xiaomi, κυρίως μη ασφαλή».

    Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα Xiaomitoday, οι απομιμήσεις δε διαφέρουν από τα αυθεντικά μόνο ως προς το εξωτερικό κάλυμμα. Το εσωτερικό κύκλωμα των απομιμήσεων είναι κατώτερης ποιότητας, με αδύναμες μπαταρίες και καμία προστασία. Αυτό, όχι μόνο επηρεάζει τα έσοδα της επιχείρησης αλλά αποτελεί ένα σημαντικό πλήγμα και στην εικόνα της εταιρείας. Όταν μάλιστα βραχυκυκλώσει, εκραγεί ή προκληθεί ανάφλεξη, οι χρήστες επικοινωνούν με την Xiaomi για την εγγύηση, για να διαπιστώσουν ότι πρόκειται απλώς για μια απομίμηση και όχι ένα αυθεντικό προϊόν.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles