21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Lenovo: Δε σχεδιάζει τη διάθεση συσκευών με Windows Mobile στο μέλλον

    Μια ακόμη εξέλιξη καλούνται να αντιμετωπίσουν τα Windows 10 Mobile και η Microsoft, καθώς η Lenovo αποσύρει οριστικά την υποστήριξή της από το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα. Συγκεκριμένα, η ίδια η εταιρεία δήλωσε ότι δε θα κατασκευάσει κάποιο smartphone βασισμένο σε Windows καθώς αμφιβάλλει για την προσήλωση της Microsoft στο λειτουργικό. Η Lenovo, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ηλεκτρονικών υπολογιστών, έχει υποστηρίξει ενεργά την ραγδαία αύξηση του μεριδίου των Windows 10 με τη διάθεση νέων υπολογιστών που βασίζονται στο συγκεκριμένο λειτουργικό. Όμως δεν συμβαίνει το ίδιο, με την έκδοση των Windows για φορητές συσκευές.

    lenovo

    Ο Gianfranco Lanci, υψηλόβαθμο στέλεχος της Lenovo, σε πρόσφατη ομιλία του κατά τη διάρκεια του Canalys Channel Forum 2016 ανέφερε συγκεκριμένα: «Δεν προετοιμάζουμε κάποια συσκευή με Windows Mobile, ούτε έχουμε κάποια σχέδια. Δε βλέπω την ανάγκη για κάτι τέτοιο και δεν είμαι πεπεισμένος ότι η Microsoft θα υποστηρίξει το λειτουργικό μελλοντικά».

    Υπενθυμίζουμε ότι η Lenovo είχε δημιουργήσει αρκετές συσκευές με Windows Phone στο παρελθόν, αλλά αυτές απευθύνονταν κυρίως στην ασιατική αγορά, καθώς προτιμά να εστιάζει περισσότερο στις Android συσκευές. Πληροφορίες θέλουν τη Microsoft να εγκαταλείπει πλέον την ονομασία Lumia από τις συσκευές της, ενώ λέγεται ότι θα εξέλθει και από την κατασκευή smartphones μέχρι το τέλος του χρόνου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles