15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Lenovo IdeaPhone P770: 29 ώρες ομιλίας και Jelly Bean

    Φανταστείτε να έχετε ένα Android Smartphone (με λειτουργικό Jelly Bean) με το οποίο μπορείτε να μιλάτε μέχρι και 29 ώρες συνεχόμενα. Δεν ακούγεται αρκετά εντυπωσιακό; Μην το υποτιμάτε. Η μεγάλη αυτονομία είναι ένα τεράστιο ζητούμενο στις συσκευές μας και η Lenovo ανακοινώνει το IdeaPhone P770 με μπαταρία 3500 mAh.

    Μπορεί οι 29 ώρες ομιλίας να μην ακούγονται το ίδιο εντυπωσιακές με τις 32 του Motorola Droid RAZR MAXX HD, αλλά… τουλάχιστον η Lenovo παρουσιάζει ένα smartphone με Jelly Bean κι όχι Ice Cream Sandwich.

    Σε σχέση με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, το Lenovo IdeaPhone P770, διαθέτει μία qHD οθόνη στις 4,5 ίντσες, διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,2 GHz, εσωτερική μνήμη 4GB και δυνατότητα επέκτασης με microSD κάρτα έως 8 GB. Φυσικά και διαθέτει κάμερες, με την κύρια πίσω κάμερα να είναι στα 5MP ενώ η πρόσθια, για πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων, είναι ανάλυσης VGA.

    Στην Κίνα η συσκευή κυκλοφορεί στα 273 δολάρια περίπου (1699 γουάν). Θα την δούμε στην Ευρώπη; Δεν ξέρουμε. Θα θέλαμε να τη δούμε στην Ευρώπη; Σίγουρα ναι. Έχουμε ανάγκη από αξιοπρεπείς, mid-range συσκευές και η Lenovo ξέρει να τις φτιάχνει.

    Πηγή: Engadget, Lenovo

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles