15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Lenovo IdeaTab S5000. Εκπαίδευση και ψυχαγωγία γίνονται ένα!

    Χωρίς αμφιβολία, τα tablets έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, καθώς ο φορητός τους χαρακτήρας, σας δίνει τη δυνατότητα να τα παίρνετε μαζί σας σχεδόν παντού, ακόμη και στη… σχολή σας! Το IdeaTab S5000 είναι ένα πανίσχυρο και εύχρηστο tablet 7 ιντσών που προσφέρει μοναδικές επιδόσεις σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή, για αυτό είναι ότι πρέπει για τους σπουδαστές που επιθυμούν ένα άκρως ικανοποιητικό tablet, χωρίς ωστόσο να χρειάζεται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη!

    lenovo_ideatab_s5000

    Το Android tablet της Lenovo που ξεχωρίζει για την Multi-Touch οθόνη IPS με ανάλυση στα 1280×800 pixels, είναι από τα πιο λεπτά και ελαφριά που κυκλοφορούν στην αγορά, ζυγίζοντας μόλις 246 γραμμάρια. Στo εσωτερικό του IdeaTab S5000 βρίσκεται ένας πανισχυρός επεξεργαστής Quad Core ARM Cortex A7 στα 1.2GHz, ο οποίος εγγυάται το άνετο και προπάντων χωρίς lag σερφάρισμα και το γρήγορο άνοιγμα ακόμη και των πιο απαιτητικών εφαρμογών. Επίσης, το IdeaTab S5000 έρχεται μαζί με 16GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου, ενώ το επιπλέον διαθέτει δύο κάμερες, με την πίσω κάμερα να τραβάει φωτογραφίες έως και 5MP και την εμπρόσθια (με ανάλυση στα 1.6MP) να καθίσταται ιδανική για selfies και βίντεο-κλήσεις. Εκτός από τα παραπάνω, το εξαιρετικά κομψό tablet της Lenovo παρέχει περισσότερες από 8 ώρες αυτονομίας, για αυτό το πιθανότερο είναι να ξεχάσετε τον φορτιστή του… στο συρτάρι.

    lenovo-ideatab-s5000

    Το IdeaTab S5000 αποτελεί πραγματικά μία αξιόπιστη πρόταση από τη Lenovo που θα καλύψει και με το παραπάνω τις ανάγκες των μικρών και μεγάλων μαθητών, τόσο στη ψυχαγωγία και στην εκπαίδευση όσο και στην επικοινωνία και στην ενημέρωση. Αναμφίβολα, η Lenovo καταφέρνει να μας εκπλήξει για μία ακόμη φορά ευχάριστα!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles