11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    H Lenovo παρουσιάζει το Music Lemon K3, μία entry-level συσκευή με κόστος 100$!

    O ανταγωνισμός ανάμεσα στην Xiaomi και στη Lenovo, δύο εκ των μεγαλύτερων κατασκευαστών στη κινεζική αγορά, οδηγεί τις δύο εταιρείες σε έναν διαρκή και ανηλεή πόλεμο με τις συνεχείς κυκλοφορίες νέων συσκευών που καλύπτουν όλες τις κατηγορίες. Πρόσφατα, η Lenovo παρουσίασε το Lenovo Music Lemon K3, μία συσκευή, η οποία μπορεί να διαθέτει έναν entry-level χαρακτήρα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπολείπεται σε δυνατότητες.  Lenovo-Le-Lemon-K3

    Το Music Lemon K3 (που ομολογουμένως διαθέτει ένα από τα πιο περίεργα ονόματα που έχουμε συναντήσει ποτέ), σχεδιάστηκε για να προκαλέσει το Redmi 1S της Xiaomi, για αυτό και θα είναι σούπερ οικονομικό, στοιχίζοντας μόλις 100$. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η Lenovo έχει κάνει συμβιβασμούς στη ποιότητα της συγκεκριμένης συσκευής, καθώς τo 4G Lemon K3 διαθέτει μία σειρά από tech specs που εύκολα μπορούν να κερδίσουν τους καταναλωτές. Συγκεκριμένα, το πανάλαφρο Music Lemon K3 διαθέτει μία οθόνη 5 ιντσών ποιότητας IPS 720p, ενώ στην καρδιά του χτυπάει ένας επεξεργαστής 64-bit Snapdragon 410, ο οποίος συνοδεύεται από 1GB RAM. Επιπλέον, το κίτρινου χρώματος κινητό διαθέτει μία κύρια κάμερα με 8MP, που κατασκευάζεται από τη Sony, όπως επίσης μία selfie cam που παρέχει ποιότητα φωτογραφιών στα 2MP, ενώ  ο συνολικός αποθηκευτικός χώρος ανέρχεται στα 16GB (υπάρχει και δυνατότητα επέκτασης του μέσω κάρτας MicroSD). Τέλος, η συσκευή διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα στα 2300mAh.

    650_1000_lenovo-k3-music-lemon_(6)

    Εκτός από τα παραπάνω ενδιαφέροντα features, το entry-level smartphone της Lenovo διαθέτει δύο ισχυρά ηχεία, που έχουν σαν στόχο να προσφέρουν μία ποιοτική ακουστική εμπειρία. Αναμφίβολα, με τιμή στα 100$ και με τα specs που σας περιγράψαμε παραπάνω, το πιθανότερο είναι το Lenovo Music Lemon K3 θα γίνει ανάρπαστο!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles