22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Lenovo K80. Με 4GB RAM και μπαταρία με 4000mAh κοιτάζει στα μάτια το Asus Zenfone 2!

    Το τελευταίο χρονικό διάστημα αρκετοί κατασκευαστές έχουν επιδοθεί σε έναν άτυπο αγώνα για το ποια θα καταφέρει να χωρέσει όσο το δυνατόν περισσότερη μνήμη RAM στις συσκευές τους. Το χορό έσυρε πρώτη η Αsus με το ZenFone 2, το οποίο αποτέλεσε το πρώτο smartphone που έφερε 4GB RAM. Στη συνέχεια την ακολούθησε η Xiaomi με το Mi Note Pro και τώρα έφτασε η σειρά της Lenovo για να κάνει τη δική της κίνηση…  Lenovo K80 1

    Η δική της πρόταση λοιπόν ακούει στο όνομα Lenovo K80 και πρόκειται για μία συσκευή, η οποία δημιουργήθηκε για να κοιτάξει στα μάτια το Zenfone 2 της Asus. Φυσικά δεν είναι μόνο το μέγεθος της μνήμης RAM που το καθιστά ευθέως ανταγωνιστικό με το κινητό της Asus, αλλά επίσης η μεγάλη μπαταρία (χωρητικότητα στα 4000mAh) και η τιμή του. Το Lenovo K80 έρχεται με Android Lollipop OS, οθόνη στις 5.5 ίντσες (1080p), ενώ στην καρδιά του Lenovo K80 θα βρίσκεται ένας 64-bit Intel Atom processor χρονισμένος στα 1.8GHz. Επίσης, θα υποστηρίζει 4G LTE, θα διαθέτει κύρια κάμερα στα 13MP με τη δυνατότητα Optical Image Stabilization και 64GB αποθηκευτικού χώρου.

    Lenovo K80 2

    Το Lenovo K80 αναμένεται να ντεμπουτάρει στην αγορά της Κίνας στα τέλη του μήνα και θα στοιχίζει κοντά στα 290$. Επιπλέον, στην κινεζική αγορά αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της και μία “cut” έκδοση, η οποία θα προσφέρει 2GB μνήμης RAM και θα διαθέτει 32GB αποθηκευτικού χώρου. H Lenovo δεν έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής εάν θα δούμε το K80 και σε άλλες αγορές, όμως ελπίζουμε να έρθει κάποια στιγμή και από τα μέρη μας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles