BREAKING

Lenovo: Καινοτομίες σε gaming, λογισμικό, οθόνες και αξεσουάρ στην IFA 2023

Σήμερα, η Lenovo ανακοίνωσε πολλά νέα προϊόντα και λύσεις στην ετήσια παρουσίαση των προϊόντων της. Οι νέες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνουν καινοτομίες με AI στο gaming, μια πρωτοποριακή οθόνη 3D, λύσεις λογισμικού, ευέλικτα αξεσουάρ και άλλα.

Gaming on the Go: Η Lenovo παρουσιάζει νέα φορητή συσκευή Legion gaming, μαζί με αξεσουάρ

Το νέο Lenovo Legion™ Go, η πρώτη συσκευή gaming χειρός της εταιρείας με Windows, για να προσφέρει στους gamers την ελευθερία να παίζουν όσο και όπου θέλουν. Το Lenovo Legion Go έχει σχεδιαστεί για gamers που αποζητούν κορυφαίες προδιαγραφές και γραφικά στη φορητή συσκευή τους. Μαζί με τα νέα Lenovo Legion Glasses, εξοπλισμένα με micro OLED, αλλά και τα νέα ακουστικά Lenovo Legion E510 7.1 RGB Gaming In-Ear, το ντεμπούτο του Lenovo Legion Go είναι μια αξιοσημείωτη επέκταση του οικοσυστήματος συσκευών gaming Lenovo Legion, που περιλαμβάνει οθόνες, αξεσουάρ, λογισμικό και υπηρεσίες που προσφέρουν καθηλωτικές εμπειρίες παιχνιδιού.

-Το νέο Lenovo Legion Go φέρνει την ισχύ των παιχνιδιών με Windows PC σε φορητή μορφή και υποστηρίζεται από επεξεργαστές της σειράς AMD Ryzen™ Z1 που ζωντανεύουν τα παιχνίδια στην οθόνη Lenovo PureSight 8,8 ιντσών.

-Για gamers που θέλουν να απογειώσουν την εμπειρία παιχνιδιού Lenovo Legion Go, τα νέα γυαλιά Lenovo Legion αξιοποιούν την τεχνολογία micro-OLED για να προσφέρουν την εμπειρία μεγάλης οθόνης που χωράει στην τσέπη σας.

-Για μια πραγματικά καθηλωτικές εμπειρίες παιχνιδιού, τα νέα ακουστικά Lenovo Legion E510 7.1 RGB Gaming In-Ear προσφέρουν ήχο surround υψηλής ανάλυσης 7.1 με ενσωματωμένο κοντρόλ πολλαπλών λειτουργιών.

Τhe King of Cool: Η Lenovo παρουσιάζει το Legion 9i, το πρώτο gaming laptop στον κόσμο με ενσωματωμένο σύστημα υγρής ψύξης1 που ρυθμίζεται από AI

To κορυφαίο Lenovo Legion™ 9i (16”, 8), είναι το πρώτο gaming laptop 16 ιντσών στο οικοσύστημα της Lenovo Legion—και στον κόσμο—με σύστημα υγρής ψύξης1, σχεδιασμένο για gamers και δημιουργούς με πολύπλοκες απαιτήσεις ροής εργασιών και γραφικών που χρειάζονται ένα πλήρες στούντιο στην τσάντα τους. Το Lenovo Legion 9i συμπληρώνει τη σειρά Lenovo Legion που περιλαμβάνει επίσης τη σειρά Lenovo Legion Pro -για ανταγωνιστικούς gamers- και τη σειρά Lenovo Legion Slim- για gamers που εκτιμούν την ευελιξία- καθώς και οθόνες και περιφερειακά Lenovo Legion. Σήμερα, ανακοινώθηκαν επίσης τα Lenovo Legion 16” Gaming Backpack GB700 και GB400, δύο επιλογές σακιδίων πλάτης που δίνουν στους gamers τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε ένα λεπτό, ελαφρύ και ευέλικτο σακίδιο πλάτης ή επιπλέον αποθηκευτικού χώρου, χωρίς να θυσιάζουν την προστασία για τα Lenovo Legion 9i (16”, 8) ή οποιονδήποτε άλλο laptop και αξεσουάρ.

Νέες συσκευές και λογισμικό που αλλάζουν το μέλλον της υβριδικής εργασίας

Μαζί με τις νέες συσκευές gaming, η Lenovo παρουσιάζει νέα εργαλεία με τεχνολογία αιχμής σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν τις εξελισσόμενες ανάγκες του τελικού χρήστη στις επιχειρήσεις. Η νέα οθόνη, το λογισμικό και τα αξεσουάρ δεν έχουν σχεδιαστεί μόνο για να ενισχύσουν τις δυνατότητες του σημερινού απομακρυσμένου και υβριδικού εργατικού δυναμικού, αλλά και για να αντιμετωπίσουν σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, καθώς ψηφιοποιούν τις λειτουργίες τους σε όλα τα τμήματα. Πρόσφατη έρευνα της Lenovo δείχνει ότι η διαχείριση του εργατικού δυναμικού που δουλεύει από απόσταση, αλλά και των παγκόσμιων ομάδων παραμένουν κεντρικά καθήκοντα για τους CIO.1

Γι' αυτό, οι νέες συσκευές που παρουσιάζει η Lenovo ενσωματώνουν εντυπωσιακή ισχύ επεξεργασίας, καθηλωτικό 3D και προηγμένη ασφάλεια, προσφέροντας έτσι μια ανθρωποκεντρική εμπειρία χρήστη.

-Για επαγγελματίες δημιουργούς περιεχομένου που απαιτούν καθηλωτική απεικόνιση 3D, η νέα οθόνη ThinkVision™ 27 3D – μια εκπληκτική οθόνη 27 ιντσών, χωρίς ειδικά γυαλιά, συμβατή με 2D/3D – προσφέρει απρόσκοπτα εφέ 3D και παρακολούθηση ματιών σε πραγματικό χρόνο.

-Τα νέα ακουστικά Lenovo Wired VOIP Headset και Lenovo Wired ANC Headset Gen 2 είναι λύσεις ήχου υψηλής ποιότητας για επαγγελματίες σε υβριδικά περιβάλλοντα εργασίας, με μια σειρά προϊόντων ενσύρματων ακουστικών που προσφέρουν ακύρωση θορύβου, εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και συμβατότητα με όλες τις γνωστές πλατφόρμες συνδιάσκεψης.

-Για απομακρυσμένη εργασία, αλλά και για την υποστήριξη προσπαθειών βιωσιμότητας της κάθε εταιρείας, το Lenovo Device Manager με βάση στο cloud, προσφέρει νέες, βελτιωμένες δυνατότητες που περιλαμβάνουν μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης ενέργειας με τεχνητή νοημοσύνη , η οποία μπορεί να διαχειρίζεται αποτελεσματικά πολυπληθής στόλους συσκευών και να βελτιστοποιεί τη χρήση ενέργειας.

-Η νέα σειρά προϊόντων ολοκληρώνεται με μια επιλογή από εξελιγμένα και άνετα σακίδια πλάτης, το Lenovo ThinkPad Professional 16 ιντσών Backpack Gen 2 και το ThinkPad Professional 16 ιντσών και 14 ιντσών Topload Gen 2.

Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment

Post a Comment

(required)
(required - never published nor shared)