20 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Lenovo Laptop Guide Wizard: Ο πιο εύκολος τρόπος να επιλέξετε το επόμενο laptop σας με μερικά κλικ!

    Ήρθε η ώρα να αγοράσετε νέο laptop. Πραγματικός “πονοκέφαλος” η αγορά του, ωστόσο. Ατελείωτες επισκέψεις σε sites και καταστήματα, τεχνικές προδιαγραφές που τις περισσότερες φορές δεν καταλαβαίνετε και, φυσικά, πολλές-πολλές απορίες. Τι ταιριάζει στις ανάγκες σας; Η Lenovo βρήκε τον τρόπο να σας ξεμπερδέψει, τόσο εύκολα όσο δεν μπορούσατε να φανταστείτε. Με το νέο Laptop Guide Wizard, σας προσφέρει τον πιο εύκολο τρόπο για να επιλέξετε το laptop που σας ταιριάζει. Ο προσωπικός σας σύμβουλος στην αγορά θα βρει το μοντέλο που χρειάζεστε με μερικά κλικ.

    Τελικά, είναι πολύ απλό να βρείτε το νέο σας laptop. Μία επίσκεψη στο www.lenovonews.gr/laptop-guide-wizard και θα δείτε πόσο εύκολο είναι. Η Lenovo έχει φροντίσει να φτιάξει ένα εξαιρετικό wizard, που σας καθοδηγεί με τον πιο απλό τρόπο, ώστε να σας προτείνει το μοντέλο που χρειάζεστε. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε έτοιμα προφίλ ή να δημιουργήσετε το δικό σας με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες τεχνολογίας. Είστε φοιτητής; Gamer; Έχετε οικογένεια; Χρειάζεστε ένα laptop για τις ανάγκες της εργασίας σας; Είστε συνέχεια σε κίνηση; Όποιο και αν είναι το προσωπικό σας προφίλ, η Lenovo θα σας προτείνει τη συσκευή που ανταποκρίνεται σε αυτά που αναζητάτε.

    Ο wizard είναι ιδιαίτερα απλός και θα σας οδηγεί βήμα-βήμα, όσο αρχάριος και αν είστε.

    1. Αρχικά επιλέγετε το προφίλ που σας ταιριάζει.

    2. Εμείς επιλέξαμε το Content Creator (Δημιουργός Περιεχομένου) και, κατά συνέπεια, ο wizard μας έδωσε τις επιλογές που ταιριάζουν στο προφίλ μας.

    3. Διαλέξαμε ένα μοντέλο με “Υψηλές επιδόσεις χωρίς καθυστερήσεις, αλλά και χωρίς υπερβολές” και μας έδωσε την ακόλουθη επιλογή.

    4. Έχετε ωστόσο τη δυνατότητα να επιλέξετε και την επιλογή “Custom”, ώστε να σας προταθεί ένα μοντέλο με βάση το εξατομικευμένο σας προφίλ.

    Μπορούσατε να σκεφτείτε κάποιον πιο απλό τρόπο για να επιλέξετε το επόμενο laptop σας; Και φυσικά με την εγγύηση της Lenovo, που σας προσφέρει τη μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία λύσεων για κάθε απαίτηση και για όλους: από τον πιο αρχάριο έως τον πιο έμπειρο χρήστη υπολογιστή.

    Μπείτε στο www.lenovonews.gr/laptop-guide-wizard και κάντε τα πάντα με μερικά κλικ!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles