24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Lenovo Legion Y90: Δείτε τα tech specs του gaming phone «κτήνους» με τα 18GB RAM!

    Ως γνωστόν, το mobile gaming για τις κατασκευάστριες εταιρείες hardware είναι μια ιδιαιτέρως «σοβαρή υπόθεση», για αυτό και πολλές εξ’ αυτών επενδύουν σε ειδικά gaming phones που σε πολλές περιπτώσεις σε επίπεδο επιδόσεων μπορούν εύκολα να κοντραριστούν ακόμη και με τις πιο «ακριβοθώρητες» ναυαρχίδες. H Lenovo δείχνει να εστιάζει πολύ στο mobile gaming, για αυτό και ποντάρει πολλά στο Legion Y90, ένα gaming phone που είναι αδιαμφισβήτητα ένα μικρό… κτήνος.

    Σύμφωνα λοιπόν με τα specs του που διέρρευσαν και είναι κατά 99% επίσημα, το Lenovo Legion Y90 πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του καλοκαιριού και στην καρδιά του θα βρίσκεται η προφανής επιλογή που δεν είναι άλλη από ένα Snapdragon 8 Gen 1 chipset. Σε ότι έχει να κάνει με το display του, εδώ πρόκειται να δούμε μια AMOLED οθόνη στις 6.92 ίντσες, με refresh rate στα 144Hz και 720Hz sampling rate φτάνοντας ουσιαστικά τα επίπεδα ορισμένων gaming monitors. Επιπλέον, επειδή όλοι γνωρίζουν το πόσο σημαντική είναι η αυτονομία, το Y90 θα διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα στα 5.500mAh (θα διαθέτει dual-cell design που θα αποτελείται από δύο μπαταρίες των 2.750mAh), με τη συσκευή να υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 68W.

    Εκεί βέβαια που τρελαίνει η πρόταση της Lenovo είναι στη διαθέσιμη RAM, καθώς θα υπάρξει και έκδοση με 18GB και 512GB storage (η οποία θα συμπληρώνει τις επιλογές με τα 12 και 16GB)! Αν και σε αυτή τη φάση δεν έχουμε τη παραμικρή επιβεβαίωση για την τιμή του, το μικρό κτήνος της Lenovo ενδέχεται να κοστίζει κοντά στα 800 ευρώ για την έκδοση των 12/256GB, αν και το μοντέλο με τα 18GB σίγουρα θα κάνει παραπάνω από 1000…  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles