17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Lenovo Magic View. Ένα smartwatch με δεύτερη “μαγική” οθόνη βγαλμένο από το μέλλον (vid) 

    Οι ανακοινώσεις της Lenovo στο Tech World που πραγματοποίησε πριν λίγες ημέρες στο Πεκίνο ήταν αρκετές, εκείνη ωστόσο που συζητήθηκε πολύ αφορούσε ένα έξυπνο ρολόι διαφορετικό απ΄ό,τι άλλο έχουμε δει. To Lenovo Magic View, το οποίο προς το παρόν βρίσκεται σε prototype μορφή.

    lenovo magic view

    Με την πρώτη ματιά μοιάζει με ένα συνηθισμένο smartwatch, με εμφάνιση σαν το Moto 360 ή το LG Watch Urbane. Ποια είναι όμως η διαφορά του; Η ύπαρξη σ’ αυτό μίας δεύτερης οθόνης, η οποία βρίσκεται στο λουράκι και την οποία μπορεί να δει μόνο αυτός που φοράει το ρολόι (εξού και η ονομασία Magic View). Πρόκειται μία για Virtual Interactive Display (VID), που για δείτε τι προβάλλει πρέπει να βάλετε το ρολόι αρκετά κοντά στο μάτι σας. Η Lenovo ισχυρίζεται ότι η εικόνα που θα δείτε είναι 20 φορές μεγαλύτερη από την κύρια οθόνη του ρολογιού, δίνοντας μ’ αυτό τον τρόπο λύση σε ένα από τα “προβλήματα” των smartwatches που έχουν να κάνουν με τον περιορισμένο χώρο της κυκλικής οθόνης τους. Η δεύτερη οθόνη του Lenovo Magic Watch μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προβολή χαρτών ακόμη και video, κάνοντας ακόμη πιο χρηστικό το wearable της εταιρείας.

    Η Lenovo σημειώνει ότι το ρολόι αυτό δεν τρέχει το λειτουργικό Android Wear αλλά ένα custom software βασισμένο στο Android και επέδειξε μία έκδοση της συσκευής στο συνέδριό της, μία γεύση από την οποία μπορείτε να πάρετε στο ακόλουθο video από την παρουσίαση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles