16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Lenovo σε συζητήσεις για την εξαγορά της HTC;

    Δεν είναι μυστικό ότι η HTC αντιμετωπίζει προβλήματα. Κατά καιρούς υπήρξαν προβλήματα διαθεσιμότητας, δικαστικές διαμάχες για ευρεσιτεχνίες, ενώ οι πωλήσεις των κορυφαίων smartphones της εταιρείας, δεν ήταν και ιδιαίτερα εντυπωσιακές.

    Η εταιρεία μάλιστα πούλησε πίσω στην Beats Audio το ποσοστό που κατείχε και δεν είναι σίγουρο, ότι θα εξοπλίζει τα κινητά της του χρόνου με την συγκεκριμένη τεχνολογία. Το τελευταίο οικονομικό τρίμηνο, η εταιρεία ανακοίνωσε απώλειες 100 εκατομ. δολαρίων περίπου, παρότι ο τζίρος ξεπέρασε τα $1,6 δισ.

    lenovo htc

    Όπως είναι φυσικό, όταν μία εταιρεία αντιμετωπίζει προβλήματα, ξεκινάει η σχετική φημολογία για την εξαγορά της, από ενδιαφερόμενες εταιρείες.

    Μία από αυτές, σύμφωνα με μία αναφορά που προέρχεται από την Ταϊβάν, είναι η Κινέζικη Lenovo, η οποία λέγεται ότι αυτή την περίοδο βρίσκεται σε συζητήσεις με την HTC για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

    Η συμφωνία θα ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο μισό του 2014, πάντα σύμφωνα με τις φήμες, ωστόσο δεν γίνεται λόγος για οικονομικά στοιχεία ή ποσά. Όπως είναι φυσικό σε τέτοιες περιπτώσεις, καμία από τις εμπλεκόμενες εταιρείες δεν θέλησε να σχολιάσει την σχετική φημολογία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles