16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Lenovo: Όχι, η σειρά Moto Z ΔΕΝ αντικαθιστά τη σειρά Moto X

    Στο Lenovo Tech World ’16 γνωρίσαμε τη νέα σειρά Moto Z που για κάποιους αποτελεί τον αντικαταστάτη της σειράς Moto X. Κι όμως η κινεζική εταιρεία διαψεύδει κάτι τέτοιο, σημειώνοντας ότι και οι δύο σειρές θα συνεχίσουν να υπάρχουν παράλληλα.

    moto

    Σε δήλωση της που δημοσιεύτηκε στο site Android Police η Lenovo σημειώνει ότι η οικογένεια Moto X συνεχίζει να υφίσταται, καθώς τα Moto Z δεν αντικαθιστούν αυτή τη σειρά, αλλά προσφέρουν κάτι διαφορετικό στους καταναλωτές. Παρόλο που η εταιρεία παραδέχται ότι μοιράζονται χαρακτηριστικά όπως η “κορυφαία ποιότητα” η λογική τους είναι διαφορετική, με τη σειρά Z να δίνει φυσικά έμφαση στον “αρθρωτό” χαρακτήρα και τη δυνατότητα αναβάθμισης χαρακτηριστικών μέσω των MotoMods.

    Moto-Z-and-Moto-Z-Force-Smartphones-03

    Ολόκληρη η δήλωση είναι η εξής:

    ¨Το Moto X είναι ζωντανό. Στην πραγματικότητα το Moto X Force κυκλοφόρησε πρόσφατα σε πολλές νέες αγορές ανά τον κόσμο. Τα Moto X και Moto Z μπορεί να μοιράζονται κάποιες σπουδαίες “αρετές”, αλλά τελικά παρέχουν διαφορετικές εμπειρίες κάνοντας το χαρτοφυλάκιό μας πιο ισχυρό για τους καταναλωτές που αναζητούν το τέλειο smartphone που να καλύπτει τις ανάγκες τους. Οι πεινασμένοι για τεχνολογία καταναλωτές που αναζητούν μία νέα σειρά από εμπειρίες από το smartphone τους θα στραφούν στο Moto Z και το MotoMods”

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles