21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Εγγύηση on site από τη Lenovo για τα επαγγελματικά προϊόντα της οικογένειας Think

    [Δ.Τ]

    Για τη Lenovo η φιλοσοφία πίσω από τα προϊόντα Think ήταν πάντοτε να δημιουργεί συσκευές που θα ταιριάξουν στην ανθρώπινη φύση του χρήστη και που θα του επιτρέψουν να είναι πιο παραγωγικός.

    Η Lenovo ακολουθώντας πιστά αυτή τη φιλοσοφία που την έχει κάνει σήμερα να είναι o μεγαλύτερος κατασκευαστής προσωπικών ηλεκτρονικών υπολογιστών παγκοσμίως, επεκτείνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της. Τώρα, προσφέρει υπηρεσίες service στο χώρο του πελάτη για τα επαγγελματικά προϊόντα της οικογένειας Think που διαθέτουν υποστήριξη On Site, και στην επαρχία και τα νησιά, καλύπτοντας πλέον όλη την Ελλάδα!

    LenovoLogo_POS_LG_BLK_R

    Στην περίπτωση που ο πελάτης αναζητά γρήγορη και άμεση επίλυση του προβλήματος, η οποία δε μπορεί να δοθεί μέσω τηλεφώνου, το προϊόν μπορεί να επισκευαστεί άμεσα στο χώρο του πελάτη χωρίς να χάνει χρόνο! Καλώντας στο Τηλεφωνικό κέντρο για τεχνική υποστήριξη προϊόντων Think* το μόνο που χρειάζεται είναι να παρέχεται κατάλληλος χώρος εργασίας για την αποσυναρμολόγηση και επανασυναρμολόγηση του προϊόντος.

    Ακόμα όμως και στην περίπτωση που κάποιες επισκευές μπορεί να χρειαστεί να ολοκληρωθούν σε ένα κέντρο εξυπηρέτησης, η Lenovo φροντίζει και για αυτό! Ο πάροχος υπηρεσιών στέλνει το προϊόν στο κέντρο εξυπηρέτησης με δικά του έξοδα και επιστρέφει στον πελάτη το επισκευασμένο προϊόν ή το προϊόν αντικατάστασης εντελώς δωρεάν!

    lenovo-thinkcentre-m58-sff-6258--1037

    Τηλεφωνικό κέντρο για τεχνική υποστήριξη προϊόντων Think:

    210-4800499 (λειτουργεί κατά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-17:00)

    Χρόνος απόκρισης υπηρεσίας On Site:

    • Επόμενη εργάσιμη: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα, Λάρισα, Ηράκλειο, Χανιά
    • Έως 2 εργάσιμες μέρες: Ηπειρωτική Ελλάδα
    • Έως 3 εργάσιμες: Νησιά

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με εξουσιοδοτημένους συνεργάτες επισκευής επισκεφθείτε: http://shop.lenovo.com/gr/el/services-warranty

    *Αφορά στα προϊόντα της οικογένειας Think (ThinkPad, ThinkPad tablet, ThinkCentre, ThinkStation, ThinkServer, ThinkVision) που φέρουν εγγύηση On Site.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles