16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το ισχυρό mid-ranger Lenovo P70 έρχεται στην Ευρώπη!

     

    H κινεζική Lenovo ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα το Lenovo P70, το smartphone που ξεχωρίζει για την μεγάλη σε χωρητικότητα μπαταρία του (4000mAh), αναμένεται πολύ σύντομα να φτάσει και στις ευρωπαϊκές αγορές. Το Lenovo P70 που εξασφαλίζει standby χρόνο στις 46 ημέρες, είναι ένα προσιτό οικονομικά mid-ranger που δείχνει να διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής του.  Lenovo P70_1

    Το Lenovo P70 που θα στοιχίζει κοντά στα 300 ευρώ, αναμένεται να προσφέρει display 5 ιντσών (με ποιότητα ανάλυσης στα 720p), quad-core CPU από την MediaTek χρονισμένη στα 1.7GHz, 2GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου (αλλά και υποστήριξη για κάρτες microSD που αυξάνουν το διαθέσιμο storage), ενώ επιπλέον το mid-ranger της Lenovo θα φέρει κύρια κάμερα στα 13 MPixel και μπροστινή selfie cam στα 5 MPixel.

    Lenovo P70_2

     

    Εκτός από τα παραπάνω, το Lenovo P70 θα υποστηρίζει 4G LTE, θα διαθέτει δύο slots για κάρτες SIM, ενώ παράλληλα θα στηρίζεται σε λειτουργικό Android 4.4.4 KitKat, με το Vibe UI όμως της Lenovo να μεταμορφώνει σημαντικά όχι μόνο την εμφάνιση αλλά και τον χειρισμό της συσκευής. Φυσικά, το highlight του Lenovo P70 είναι η μεγάλη σε χωρητικότητα μπαταρία του, που αναμφισβήτητα θα κάνει τους περισσότερους users να ξεχάσουν τους φορτιστές τους στο… ντουλάπι.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles