19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Lenovo Phab 2 Pro Hands-On @MWC 2017 “Το phablet που φέρνει το Project Tango στο προσκήνιο!”

    Το εντυπωσιακό Phab 2 Pro ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, καθώς η Lenovo έχει προσθέσει σε αυτό τη λειτουργία Tango, που με απλούστερα λόγια αυτό σημαίνει ότι η συσκευή χρησιμοποιεί ένα σύνολο από αισθητήρες, οι οποίοι μπορούν να χαρτογραφήσουν τον περιβάλλοντα χώρο πραγματοποιώντας περισσότερες από 250.000 μετρήσεις το δευτερόλεπτο. Χρησιμοποιώντας μία απίστευτα εξελιγμένη διαδικασία που συνδυάζει motion tracking, area learning και depth sensing, το Lenovo Phab 2 Pro φέρνει μία γεύση από το μέλλον στο σήμερα!

    Lenovo Phab 2 Pro (5)

    Το Lenovo Phab 2 Pro ενσωματώνει μία τεράστια (και επιβλητική) οθόνη 6.4 ιντσών ανάλυσης 2560×1440 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 652 με οκταπύρηνη CPU στα 1.8GHZ, Adreno 510 GPU, 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικού χώρου επεκτάσιμου μέσω κάρτας microSD έως τα 128GB, οπίσθια κάμερα 16MP συμβατή με το Project Tango της Google, δύο ακόμη κάμερες για 3D photos, εμπρόσθια κάμερα 8MP και μπαταρία 4.050mAh. Ενσωματώνει υποδοχή USB Type-C, όπως επίσης και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. 

    Lenovo Phab 2 Pro (4)

    Lenovo Phab 2 Pro (1)

    Αναμφίβολα, η πρόταση της Lenovo μοιάζει να είναι πολύ μπροστά από την εποχή της και στο hands-on video που πραγματοποιήσαμε στο MWC 2017 μπορείτε να πάρετε μία αίσθηση της εκπληκτικής τεχνολογικής υπεροχής του.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles