19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Lenovo Tab M10 HD Gen 2 με Kids Space από την Google. Κάνοντας την εκπαίδευση και τη διασκέδαση της οικογένεια σας μια διαφορετική εμπειρία

    Κατασκευασμένο για να γίνει η ψυχή της ψυχαγωγίας στο σπίτι, το νέο tablet Lenovo Tab M10 HD Gen 2, σηματοδοτεί παράλληλα την έναρξη του Kids Space από τη Google, του νέου mode για παιδιά που διατίθεται πρώτα σε tablet Lenovo. Ένα οικογενειακό tablet για ελκυστικό περιεχόμενο που μπορείτε να απολαύσετε στο σπίτι, το Lenovo Tab M10 HD Gen 2 είναι ένα multimedia hub με οθόνη ευρείας γωνίας προβολής HD TDDI 10,1 ιντσών, διπλά ηχεία με Dolby Atmos, γρήγορη και ισχυρή απόδοση με οκταπύρηνο επεξεργαστή που διαθέτει έως 2,3 GHz κύρια συχνότητα και, τέλος, προστασία ματιών TÜV Rheinland, για μείωση του επιβλαβούς μπλε φωτός.

    Το Kids Space από την Google που είναι διαθέσιμο στο Lenovo M10 HD Gen 2 διαθέτει εφαρμογές, βιβλία και βίντεο που προτείνονται με βάση τα ενδιαφέροντα που επιλέγουν να ανακαλύψουν τα παιδιά, ενώ συστήνεται για παιδιά κάτω των 9 ετών. Με τον γονικό έλεγχο του Family Link από την Google, οι γονείς μπορούν να διαχειριστούν τις επιλογές της συσκευής τους, με όποιο τρόπο θεωρούν καλύτερο για τη δική τους οικογένειά. Τα tabs Play and Read του Kids Space περιλαμβάνουν δωρεάν πρόσβαση σε εφαρμογές εγκεκριμένες από καθηγητές και δημοφιλή παιδικά βιβλία, ενώ οι καρτέλες Watch and Make παρέχουν δημιουργικά και διασκεδαστικά βίντεο από το YouTube Kids, που παροτρύνουν τα παιδιά να ασχοληθούν με δραστηριότητες εκτός οθόνης.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles