15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Lenovo Tech World 2021: Ένα λαμπρότερο υβριδικό μέλλον με 5G Premium Tablets και add-ons επόμενης γενιάς!

    Τα tablet είναι απαραίτητα τόσο για τη δουλειά όσο και για το παιχνίδι, παρέχοντας ατελείωτους τρόπους για να απολαύσετε τη διασκέδαση και να κάνετε περισσότερα στο σπίτι ή εν κινήσει. Ο κόσμος χρειάζεται κάποια υγιή απόδραση τώρα περισσότερο από ποτέ, έτσι όλοι αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στο streaming εκπομπών, ταινιών και παιχνιδιών. Σύμφωνα με έρευνα, οι Millennial ως γονείς, είναι πιο πιθανό να παρέχουν στα παιδιά τους το δικό τους tablet παρά τις δικές τους τηλεοράσεις1, συνεχίζοντας το μοτίβο των digital natives που εκπαιδεύονται και δρουν, μέσω του streaming στο YouTube ™ και σε άλλες κοινωνικές πλατφόρμες, αντί για να παρακολουθούν εκπομπές στην τηλεόραση.

    Η νέα κανονικότητα οδήγησε επίσης σε μια αύξηση αυτών που δημιουργούν το δικό τους ψηφιακό περιεχόμενο, και όπως θα επιβεβαιώσει κάθε ερασιτέχνης δημιουργός που προσπάθησε να γράψει στίχους, να δημοσιεύσει στο site του ή να υποβάλει μια ηλεκτρονική κριτική από την οθόνη αφής του tablet του – ένα φυσικό πληκτρολόγιο με ενσωματωμένο trackpad, είναι πολύ βολικό όταν πληκτρολογείτε οτιδήποτε μεγαλύτερο από ένα γρήγορο email σε φίλους. Απίστευτα ευπροσάρμοστά, τα tablet που παρουσιάστηκαν σήμερα μπορούν να λειτουργήσουν ως έξυπνη οθόνη για τη διαχείριση των έξυπνων οικιακών συσκευών σας2 και μπορεί ακόμη να χρησιμεύσουν ως δεύτερη οθόνη για τον υπολογιστή σας, μέσω ασύρματης σύνδεσης.

    Όλα αυτά είναι δυνατά με τη νέα, πιο έξυπνη σειρά ισχυρών, premium  P-Series tablet της Lenovo, συμπεριλαμβανομένου του Lenovo Tab P12 Pro, που παράλληλα με το ντεμπούτο του νέου λογισμικού πλαισίου ασύρματης συνδεσιμότητας, Project Unity3, καθώς και το πρώτο μας Android tablet με 5G4, το Lenovo Tab P11 5G, φέρνουν επανάσταση στον προσωπικό σας χρόνο. Και για την ιδανική εμπειρία ήχου για οποιοδήποτε από αυτά τα tablet, υπολογιστή ή smartphone, η Lenovo παρουσιάζει τα νέα  Lenovo Smart Wireless Earbuds που συνδέονται άμεσα με έως και δύο συσκευές ταυτόχρονα μέσω Bluetooth®, για να απολαμβάνετε εξαιρετικό ήχο και έξυπνη ακύρωση θορύβου.

    Η ψυχαγωγία όπως πρέπει να είναι και ευελιξία εν κινήσει – Το Lenovo Tab P12 Pro

    Χαλαρώσετε και να απολαύστε μια κορυφαία εμπειρία πολυμέσων με το πρωτοποριακό Lenovo Tab P12 Pro που είναι γεμάτο με όλα τα έξυπνα χαρακτηριστικά που περιμένει κανείς από ένα κορυφαίο Android tablet της Lenovo. Περιλαμβάνει μια καταπληκτική  οθόνη AMOLED, καθηλωτικό ήχο, μπαταρία μεγάλης διάρκειας και την ολοκαίνουργια ψηφιακή πένα με μαγνητική σύνδεση για ασύρματη φόρτιση, αντικλεπτικό alert, καθώς και αποσπώμενο πληκτρολόγιο. Αυτή η εξαιρετικά ελαφριά συσκευή ζυγίζει περίπου 1 κιλό (το πλήρες πακέτο), για να σας βοηθήσει να κάνετε ότι χρειάζεστε γρήγορα, με εκπληκτική ευκρίνεια, πλούσιο ήχο και πολλά άλλα εξαίσια χαρακτηριστικά, όπως:

    • Απίστευτη ψυχαγωγία: Προσφέρεται σε Storm Grey απόχρωση με κομψή, μεταλλική κατασκευή και βάρος μόλις 565g (μόνο για tablet), το Lenovo Tab P12 Pro είναι εξαιρετικά λεπτό στα 5,63 mm, με ιδιαίτερα στενά bezels για μεγαλύτερη οθόνη. Γεμάτο με αισθητήρες, αυτό το tablet προσαρμόζεται σε όλες τις ανάγκες σας – με αυτόματη εναλλαγή μεταξύ υψηλού refresh rate- έως 120Hz, για τέλειο gaming- και χαμηλού refresh rate- έως 60Hz- για απλούστερες δραστηριότητες. Ευκρινέστερη εικόνα στην 16:10 ανθεκτικής οθόνης αφής 12,6 ιντσών AMOLED (2560 x 1600), ενισχυμένη από S-Stripe RGB sub pixel layout για μεγαλύτερη ευκρίνεια. Η οθόνη του Tab P12 Pro διαθέτει χρωματική γκάμα 107% NTSC, βαθιά μαύρα και έως 600 nits φωτεινότητας σε ακραία λειτουργία. Υποστηρίζει Dolby Vision®, το οποίο προσφέρει απίστευτα ζωντανή ποιότητα εικόνας, ενώ η συσκευή περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη για HDR10+.
    • Συναρπαστικός ήχος: Μια κορυφαία οθόνη αξίζει να έχει high-end ήχο! Το Lenovo Tab P12 Pro προσφέρει τέσσερα δυνατά ηχεία JBL® με surround SLS και Dolby Atmos®, για καλύτερα βαθύτερα εφέ μπάσων και απίστευτη καθαρότητα και βάθος ήχου. Σε συνδυασμό με τον Lenovo Premium Audio tuning, ο ήχος από τα τετραπλά κανάλια του tablet ακολουθεί κάθε κίνηση στην οθόνη, μεταφέροντάς σας μέσα στα αγαπημένα σας παιχνίδια ή στην ταινία δράσης που παρακολουθείτε.

    • Χαρακτηριστικά κορυφαίου επιπέδου: Σχεδιασμένο για multitasking, περιήγηση στο διαδίκτυο και ομαλότερο gaming, όπου και αν βρίσκεστε, το Lenovo Tab P12 Pro διαθέτει την πλατφόρμα Snapdragon® 870 Mobile, για προηγμένες επιδόσεις και κορυφαία αποτελεσματικότητα. Συναρπαστική εμπειρία χρήσης με ενισχυμένη απόδοση που υποστηρίζεται από μεγάλες ταχύτητες CPU και μνήμη RAM έως 8 GB. Απολαύστε την ταχύτητα του Wi-Fi 66 που ενεργοποιείται από το Qualcomm® FastConnect ™ 6800 Mobile Connectivity Subsystem, και επιλέξτε το προαιρετικό μοντέλο 5G του tablet για ασύγκριτη sub-6 GHz band4 και αστραπιαίες ταχύτητες λήψης από οπουδήποτε. Και τα δύο μοντέλα, Wi-Fi ή 5G, προσφέρουν μια ασυνήθιστα μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας στα 10200mAh που είναι συμβατή με γρήγορους φορτιστές 45W (πωλούνται ξεχωριστά) για απίστευτη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, που μπορεί να υποστηρίξει έως και 17 ώρες7 video streaming. Το βράδυ, απολαύστε όσες ταινίες θέλετε με μειωμένο buffering και flickering για προστασία από την καταπόνηση των ματιών, χάρη στο ειδικό λογισμικό της Lenovo, συμπεριλαμβανομένης της πιστοποίησης εκπομπών χαμηλού μπλε φωτός από την TÜV Rheinland, καθώς και μιας πιο έξυπνης ρύθμισης φωτισμού Direct Current (DC) που μειώνει την ποσότητα ενέργειας που πηγαίνει στην οθόνη, για καλύτερη απόδοση σε σενάρια χαμηλού φωτισμού.

    • Παραγωγικότητα εν κινήσει: Για να μετατρέψετε αυτό το προσωπικό home theatre σε ένα tablet για ισχυρή παραγωγικότητα, απλά συνδέστε το λεπτό πληκτρολόγιο με pongo τεσσάρων σημείων, με μία μόνο κίνηση και στηρίξτε το tablet σας στο προαιρετικό στήριγμά του. Για να καταγράφετε άμεσα όποια έμπνευση έχετε, χρησιμοποιήστε το προαιρετικό Lenovo Precision Pen 3 που συνδέεται αυτόματα με το tablet σας και ανοίγει την ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή Instant Memo που μετατρέπει το χειρόγραφο σας σε κείμενο και σας επιτρέπει να γράψετε οπουδήποτε στην οθόνη. Αυτή η πραγματική πένα γραφής, με εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση, έχει πιο φυσική αίσθηση στη χρήση, ενώ παράλληλα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, όσο είναι μαγνητικά συνδεδεμένη με το tablet σας. Για να χρησιμοποιήσετε το στυλό ως τηλεχειριστήριο, απλώς κάντε κλικ στο ενσωματωμένο κουμπί για να παραλείψετε τραγούδια ή να τραβήξετε μια selfie, με την μπροστινή ή την πίσω κάμερα του tablet.

    Μαζί, θα βρείτε επίσης το πρώτο πλήρους μεγέθους, snap-on πληκτρολόγιο με μεγάλο ενσωματωμένο trackpad που προσφέρεται σε tablet Android. Είναι σχεδιασμένο για να είναι λεπτό και ελαφρύ, με 16 function keys, με 1,3 mm key travel και 19,0 mm key pitch που θυμίζει τα παλιά, αγαπημένα μας πληκτρολόγια. Για όλα τα επιπλέον πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το νέο Lenovo Tab P12 Pro, σας παρουσιάζουμε το Project Unity3, την πιο πρόσφατη λύση λογισμικού για την απόλυτη συνεργασία συσκευών.

    So Happy TogetherProject Unity3

    Ο μέσος άνθρωπος χρησιμοποιεί περισσότερες συσκευές από ποτέ, με την κάθε μία να λειτουργεί ξεχωριστά και να έχει τις δικές της προτιμώμενες χρήσεις. Η Lenovo οραματίζεται έναν κόσμο όπου η συνδεσιμότητα και η συνεργασία θα είναι χωρίς όρια. Γι’ αυτό, το λογισμικό που τροφοδοτεί αυτές τις συσκευές είναι το κλειδί που ξεκλειδώνει ένα νέο σύμπαν. Το κλειδί αυτό είναι το νέο πλαίσιο ασύρματης σύνδεσης της Lenovo που ονομάσαμε Project Unity. Η εφαρμογή Project Unity αρχικά κυκλοφόρησε σε συνδυασμό με το Lenovo Tab P12 Pro και μετατρέπει αποτελεσματικά τη συσκευή σε έναν έξυπνο σύντροφο για υπολογιστές Lenovo Windows 10 ή 11. Αυτή η εντελώς ασύρματη εμπειρία χρήσης, σας επιτρέπει να αντιστοιχίσετε εύκολα τις δύο συσκευές με μια απλή είσοδο pin και να επεκτείνετε την επιφάνεια εργασίας σας στο tablet, όταν χρειάζεστε μία επιπλέον οθόνη ή να κάνετε mirror την οθόνη του υπολογιστή σας.

    Ωστόσο, το tablet δεν χρησιμεύει μόνο ως απλή οθόνη. Είναι πλήρως λειτουργικό, πράγμα που σημαίνει ότι τα προγράμματα Windows του υπολογιστή σας και οι εφαρμογές Android του tablet μπορούν να εκτελούνται ταυτόχρονα το ένα δίπλα στο άλλο χωρίς συμβιβασμούς, παρέχοντας την απόλυτη εμπειρία multitasking. Με το Project Unity, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας για βιντεοκλήσεις, ενώ εκμεταλλεύεστε την οθόνη αφής του tablet σας για να σχεδιάσετε και να μοιραστείτε εικόνες στον εικονικό πίνακα της κλήσης. Μπορείτε επίσης, καθώς παρουσιάστε ένα PowerPoint στον υπολογιστή σας, να έχετε πρόσβαση στις σημειώσεις σας στο tablet ή καθώς ετοιμάζετε ένα έγγραφο στον υπολογιστή σας, να έχετε όποια αναφορά θέλετε να χρησιμοποιήσετε ανοικτή στο tablet. Μήπως θα θέλατε να βλέπετε μια ταινία στην αγαπημένη σας πλατφόρμα streaming, καθώς εργάζεστε; Κανένα πρόβλημα! Απλώς ανοίξτε όποια Android εφαρμογή θέλετε, ελαχιστοποιήστε το παράθυρο και τοποθετήστε σε όποιο σημείο της οθόνης σας βολεύει και θα έχετε παράλληλα πρόσβαση στα έγγραφα και την επιφάνειας εργασίας των Windows, στα οποία εργαζόσασταν.  

    Πάντα ενεργοποιημένο 5G4, τώρα στο Tablet σας  -Το Lenovo Tab P11 5G

     Το πρώτο consumer tablet Android της Lenovo με 5G, είναι εδώ και πρόκειται για το  Lenovo Tab P11 5G. Σχεδιασμένο για να είναι εξαιρετικά φορητό καθώς τα σχολεία και τα γραφεία αρχίζουν να ανοίγουν και τα ταξίδια άρχισαν ξανά, η σειρά Lenovo Tab P11 προσφέρει εξαίσια εμπειρία χρήσης στην υβριδική εργασία, το παιχνίδι και τη μάθηση. Απολαύστε γρήγορες ταχύτητες ακόμη και κατά τις ώρες αιχμής σε πολυσύχναστα μέρη, αφού το Lenovo Tab P11 5G υποστηρίζει δίκτυα 5G4 κάτω των 6 GHz για να σας βοηθήσει να παραμείνετε συνδεδεμένοι και να κατεβάσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές σε δευτερόλεπτα. 8

    Εύκολο στη μεταφορά, με κομψή οθόνη και σταθερή λήψη κεραίας, για να έχετε εκπληκτική ανάλυση 2K στην οθόνη 11 ιντσών In-Plane Switching (IPS) που είναι πιστοποιημένη από την TÜV για προστασία των ματιών σας. Παράλληλα θα έχετε απίστευτη ποιότητα εικόνας από το Dolby Vision. Αυτό το tablet υποστηρίζει ακόμα DisplayPort, προαιρετικό πληκτρολόγιο, καθώς και Lenovo Precision Pen 2.

    Ιδανική για υβριδική εργασία ή μελέτη ενώ βρίσκεστε στο αυτοκίνητο, η τεχνολογία κινητής 5G μέσω της κάρτας nano SIM του Lenovo Tab P11 5G επιτρέπει βίντεο κλήσεις σε πραγματικό χρόνο, με έξυπνες πρόσθετες λειτουργίες, όπως: hands-free login -μέσω αισθητήρα κάμερας- και θόλωση φόντου για να διατηρήσετε το περιβάλλον που βρισκόσαστε ιδιωτικό. Κατεβάστε μεγάλα αρχεία με ταχύτητες 10 φορές ταχύτερες από το 4G8 ή κάντε video stream υψηλής ανάλυσης, μέσω της απίστευτης απόδοσης που επιτρέπει η Snapdragon 750G 5G Mobile Platform, καθώς και η έως 8 GB RAM και 256 GB ROM, που διαθέτει. Παίξτε περισσότερο εν κινήσει με την δυνατή μπαταρία του χωρητικότητας 7700mAh, για έως και 12 ώρες video streaming, αλλά και γρήγορη φόρτιση 20W.

    Υπέροχος ήχος χωρίς καλώδια– Lenovo Smart Wireless Earbuds

    Τα βολικά Lenovo Smart Wireless Earbuds, συνδέονται άμεσα με όποια Android ή Windows συσκευή σας με ένα μόνο κλικ, χάρη στην τεχνολογία Lenovo Smart Pair. Απλώς ανοίξτε τη θήκη φόρτισης των ακουστικών για να ενεργοποιήσετε άμεσα το Bluetooth. Είναι κατασκευασμένα για ολοήμερη χρήση, με διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 28 ώρες7, αν έχετε μαζί σας τη θήκη ασύρματης φόρτισης για γρήγορες συμπληρώσεις. Από μόνα τους, τα Lenovo Smart Wireless Earbuds μπορούν να διαρκέσουν έως και επτά ώρες συνεχούς ακρόασης σε οτιδήποτε, από μελωδίες έως audiobooks.11 Κυκλοφορούν σε   λευκό και μαύρο 9, ενώ κάθε ακουστικό ζυγίζει 4,2 γραμμάρια.

    Για ευκολία στη χρήση, τα ακουστικά συνδέονται με έως και δύο συσκευές της επιλογής σας, μέσω της τεχνολογίας Lenovo Enhanced Multipoint που λειτουργεί για να συνδέει αυτόματα το έξυπνο αξεσουάρ ήχου σας με οποιονδήποτε συνδυασμό υπολογιστή ή τηλεφώνου ταυτόχρονα, ενώ δίνει προτεραιότητα στην έξοδο ήχου με βάση το τρέχον σενάριό του.10

    Θα απολαύσετε τον υπέροχο ήχο και δυνατά μπάσα από δυναμικά 11mm drives υψηλής ποιότητας και την καταπληκτική άνεση που προσφέρουν, μέσω του λεπτού, εργονομικού σχεδιασμού τους. Ιδανικά για όσους μετακινούνται με συγκοινωνίες ή άτομα που κάνουν κλήσεις εν κινήσει, τα χειριστήρια αφής που είναι τοποθετημένα διακριτικά στα ακουστικά επιτρέπουν στον χρήστη να ρυθμίζει εύκολα και γρήγορα τις λειτουργίες πολυμέσων και επικοινωνίας, με ένα απλό πάτημα. Αναπαραγωγή μουσικής, παύση podcast ή απάντηση τηλεφωνικής κλήσης- χωρίς καν μία ματιά! Τα χειριστήρια προσαρμόζονται πλήρως μέσω της συνοδευτικής εφαρμογής. Απλώς πείτε “Hey Google” για να λάβετε βοήθεια από το Google Assistant12 ανά πάσα στιγμή, χωρίς χέρια, μόνο με τη φωνή σας.

    Οι λάτρεις του fitness θα εκτιμήσουν την ανθεκτικότητα των ακουστικών και την αντοχή στον ιδρώτα, και το πιο σημαντικό, τα Lenovo Smart Wireless Earbuds έχουν βαθμολογία IPX4 για έκθεση στο νερό, πράγμα που σημαίνει ότι είναι αδιάβροχα στις σταγόνες της βροχής, όταν βρέχει ενώ είστε έξω για τρέξιμο13. Παρέχουν δυνατότητα μείωσης έως 38 ντεσιμπέλ θορύβου και σας επιτρέπουν να επικεντρωθείτε στη συζήτησή σας με το noise cancelling που προσαρμόζεται δυναμικά για να μειώσει τους θορύβους στο περιβάλλον σας, από δρόμους στο κέντρο της πόλης ή φασαρία στο σπίτι, διασφαλίζοντας παράλληλα, ότι η φωνή σας θα ακούγεται με κρυστάλλινη καθαρότητα, χάρη στα έξυπνα μικρόφωνα τους.

    Με την πιο έξυπνη τεχνολογία από τη Lenovo, ετοιμαστείτε να δείτε, να ακούσετε και να κάνετε περισσότερα,  στο σπίτι, στο σχολείο, στο γραφείο ή στο δρόμο. Επισκεφθείτε την αρχική σελίδα του Lenovos Tech World  για πλήρεις προδιαγραφές, εικόνες και περισσότερες πληροφορίες.

      

    Key Specs

      Lenovo Tab P12 Pro
    Processor Snapdragon 870 Mobile Platform

    (Διατίθεται και σε 5G μοντέλο που υποστηρίζει  sub-6 GHz bands)

    OS Android 11
    Audio 4 SLS JBL τετρακάναλα ηχεία , Lenovo Premium Audio, Dolby Atmos
    RAM + ROM Up to 8GB + 256GB LPDDR5
    Battery 10200mAh, συμβατό με γρήγορη φόρτιση 45W
    Display 12.6-ich 2K AMOLED, 120Hz, HDR10+, Dolby Vision, 600 nits σε extreme mode και DC dimming
    Weight 565 grams (tablet only)
    Color Storm Grey
    Accessories Lenovo Precision Pen 3, Πλήρους μεγέθους πληκτρολόγιο με ενσωματωμένο trackpad
    Connectivity Wi-Fi 6
    Software Lenovo’s new Project Unity software, Google Entertainment Space5
     
      Lenovo Tab P11 5G
    Processor Snapdragon 750G 5G Mobile Platform, που υποστηρίζει sub-6 GHz bands
    OS Android 11
    Audio 4 JBL ηχεία, Dolby Atmos, Lenovo Premium Audio Solution
    RAM + ROM Up to 8GB RAM + 256GB ROM
    Battery 7700mAh, 20W γρήγορη φόρτιση
    Display 11-inch 2K IPS and Dolby Vision, 400 nits
    Weight 520 grams (tablet only)
    Colors Moon White, Storm Grey, Modernist Teal9
    Accessories Προαιρετικό Lenovo Precision Pen 2, προαιρετικό keyboard pack
    Software Google Entertainment Space5
     
      Lenovo Smart Wireless Earbuds
    Speaker 11mm dynamic drivers
    Microphones 6 mics with ANC (3 mics per earbud)
    Features Bluetooth 5, Touch Control, ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα13
    Weight 4.2 grams (per earbud)
    Battery Θήκη ασύρματης φόρτισης, ικανή για 28 ώρες ακρόασης
    Play time Χωρίς τη θήκη, τα ακουστικά μόνα τους παρέχουν έως 7 ώρες ακρόασης (με το ANC κλειστό)11
    Colors White and Black9

    ******* 

    1. Σύμφωνα με την έκθεση της YPulse Research, ‘Tech/Device Use and Ownership Report, Μάρτιος 2021.
    2. Συμβατές έξυπνες οικιακές συσκευές πωλούνται ξεχωριστά.
    3. Για να αντιστοιχίσετε το tablet σας Android (απαιτείται έκδοση 11 ή/και νεότερες εκδόσεις) μέσω του Project Unity με τον Lenovo Windows PC σας, ο υπολογιστής σας πρέπει να εκτελεί Windows 10 της Microsoft και άνω. Για να ξεκινήσετε, οι εφαρμογές Project Unity, Microsoft και Android μπορούν να ληφθούν αντίστοιχα από το χρήστη από το Μicrosoft Store ή/και το Google Play.
    4. Απαιτείται υπηρεσία δικτύου 5G και ξεχωριστά αγορασμένα προγράμματα δεδομένων που μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία. Ισχύουν πρόσθετοι όροι, προϋποθέσεις ή/και χρεώσεις. Οι ταχύτητες σύνδεσης θα διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία, το περιβάλλον, τις συνθήκες δικτύου και άλλους παράγοντες. Ανατρέξτε στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που συνεργάζεστε για λεπτομέρειες.
    5. Τo Entertainment Space απαιτεί λογαριασμό Google.
    6. Απαιτεί ξεχωριστά αγορασμένο Wi-Fi router και πρόγραμμα δεδομένων που μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την τοποθεσία. Ισχύουν πρόσθετοι όροι, προϋποθέσεις ή/και χρεώσεις. Οι ταχύτητες Wi-Fi 6 είναι συνήθως έως 9,6 Gbps σε σύγκριση με το Wi-Fi 5 με έως και 3,5 Gbps. Οι ταχύτητες σύνδεσης θα διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία, το περιβάλλον, τις συνθήκες δικτύου και άλλους παράγοντες. Η πραγματική διαθέσιμη χωρητικότητα είναι μικρότερη και ποικίλλει λόγω πολλών παραγόντων, συμπεριλαμβανομένης της μορφοποίησης, της κατάτμησης και του λειτουργικού συστήματος κ.λπ. που χρησιμοποιούν μέρος αυτής της χωρητικότητας. Η διαθέσιμη χωρητικότητα ενδέχεται να αλλάξει με ενημερώσεις λογισμικού.
    7. Όλοι οι ισχυρισμοί για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι κατά προσέγγιση και βασίζονται σε εσωτερικές δοκιμές υπό βέλτιστες συνθήκες εργαστηρίου και δικτύου. Η πραγματική απόδοση της μπαταρίας ποικίλλει και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η διαμόρφωση και η χρήση του προϊόντος, το λογισμικό, οι συνθήκες λειτουργίας, η ασύρματη λειτουργικότητα, οι ρυθμίσεις διαχείρισης ενέργειας, η φωτεινότητα της οθόνης και άλλοι παράγοντες. Η μέγιστη χωρητικότητα της μπαταρίας θα μειωθεί φυσικά με το χρόνο και τη χρήση.
    8. Με βάση τη συνδεσιμότητα δικτύου 5G sub-6GHz, παρέχοντας ταχύτητες λήψης 10 Mbps στον μέσο χρήστη. Διατίθεται με πρόγραμμα υπηρεσιών 5G και κάλυψη δικτύου 5G (διατίθεται σε ορισμένες, επιλεγμένες αγορές). Οι ταχύτητες λήψης διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή και τον πάροχο υπηρεσιών. Η ισχύς του δικτύου διαφέρει επίσης ανάλογα με τον πάροχο υπηρεσιών 5G. Ανατρέξτε σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για λεπτομέρειες.
    9. Οι επιλογές χρωμάτων ενδέχεται να διαφέρουν ανά αγορά.
    10. Το Lenovo Fast Pair για ακουστικά απαιτεί συσκευές με Windows 10 και νεότερες εκδόσεις ή Android (εκδόσεις 6 ή νεότερες εκδόσεις).
    11. Απαιτείται η απενεργοποίηση ενεργού ακύρωσης θορύβου (ANC). αποδίδει 5,5 ώρες μπαταρίας με το ANC ενεργοποιημένο.
    12. Διατίθεται σε επιλεγμένες αγορές.
    13. Αδιάβροχο για προστασία από μέτρια έκθεση στο νερό, όπως τυχαία διαρροή, πιτσιλιές ή ελαφρά βροχή. Δεν έχει σχεδιαστεί για να βυθίζεται σε νερό ή να εκτίθεται σε νερό υπό πίεση ή άλλα υγρά. Η αντοχή στο νερό μπορεί να μειωθεί με την πάροδο του χρόνου. Δεν είναι αδιάβροχο.
    14. Οι τιμές ενδέχεται να μην περιλαμβάνουν φόρο και δεν περιλαμβάνουν αποστολή ή επιλογές και υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Ισχύουν πρόσθετοι όροι και προϋποθέσεις. Οι τιμές μεταπωλητή ενδέχεται να διαφέρουν. Οι ημερομηνίες στο ράφι και οι επιλογές χρωμάτων ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη γεωγραφία και τα προϊόντα ενδέχεται να είναι διαθέσιμα μόνο σε επιλεγμένες αγορές. Όλες οι προσφορές εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα. Η Lenovo διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις προσφορές, τις δυνατότητες και τις προδιαγραφές προϊόντων ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.
    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles