14.7 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Lenovo Tech World 2021: Τα Windows 11-ready next-gen laptops της Lenovo που ξεχώρισαν!

    Καθώς ο κόσμος ξαναχτίζεται και ανοίγει νέους ορίζοντες, η στροφή σε έναν πιο υβριδικό τρόπο ζωής επηρεάζει τον τρόπο που εργαζόμαστε, μαθαίνουμε, συνδεόμαστε και παίζουμε. Όσοι αποδέχονται τις πιο έξυπνες τεχνολογίες και αποκτούν πρόσβαση σε αυτές, θα γνωρίσουν την επιτυχία στην επόμενη υβριδική πραγματικότητα. Χάρη στην ικανότητά της να προχωρά άμεσα στο επόμενο επίπεδο, η Lenovo™ επιτάχυνε ήδη την εξέλιξη πιο γρήγορων, πιο φορητών, πιο ελαφρών και πιο δυνατών υπολογιστών ανταποκρινόμενη στις προσδοκίες του κόσμου. Είτε πρόκειται για gaming είτε για εργασία από το σπίτι, οι καταναλωτές αποκομίζουν τα μέγιστα δυνατά οφέλη από τους νεότερους υπολογιστές με Windows 11 που περιλαμβάνουν υλικό και λογισμικό επόμενης γενιάς.

    Στην Tech World 2021, η Lenovo παρουσίασε νέα, premium laptop για γρήγορη και υψηλής απόκρισης εμπειρία υπολογιστή, ιδανική για τις συνθήκες του μέλλοντος. Το ελαφρύτερο στον κόσμο OLED laptop 14 ιντσών1 για εξαιρετική ευκολία μεταφοράς, το Lenovo Yoga Slim 7 Carbon και το νέο πολύ λεπτό Lenovo Yoga Slim 7 Pro 16 ιντσών – από τα πρώτα laptop που σας προσφέρουν το ισχυρό λειτουργικό σύστημα Windows 11 επόμενης γενιάς, με μεγαλύτερη άνεση για άψογες εμπειρίες χρήσης. Για ευελιξία εν κινήσει, το κομψό 2-σε-1 αποσπώμενο laptop IdeaPad Duet 5 Chromebook (13”, 6) είναι πάντα έτοιμο και το πλέον κατάλληλο για συνθήκες μετακίνησης και διαθέτει το Chrome OS της Google για την υποστήριξη των εργασιών δημιουργικότητας και παραγωγικότητας μέσα από τις αγαπημένες σας εφαρμογές, ενώ παράλληλα παρέχει απίστευτη εμπειρία ψυχαγωγίας.

    Yoga Slim 7 Carbon – Ελαφρύ, λεπτό και δυνατό

    Ας αρχίσουμε με το ανθεκτικό ελαφρύ laptop  Lenovo Yoga Slim 7 Carbon, το οποίο διαθέτει εξαιρετική οθόνη OLED και είναι ιδανικό για όσους έχουν δραστήριο τρόπο ζωής. Συνδυάζοντας την υψηλής ποιότητας κατασκευή και τη δυνατότητα μεταφοράς, οι συσκευές Yoga προσφέρουν στοχευμένη καινοτομία και περισσότερες επιλογές για να αναδεικνύετε πάντα το καλύτερό σας εαυτό. Με mobile επεξεργαστές AMD Ryzen™ 7 5800U Series έως 8 πυρήνες και γραφικά AMD Radeon™, το laptop διατίθεται επίσης με προαιρετικά γραφικά NVIDIA® GeForce® MX450 για σούπερ ενισχυμένη δημιουργία περιεχομένου.

    Με μνήμη RAM LPDDR4x έως 16 GB, το Yoga Slim 7 Carbon παρέχει επίσης εσωτερική μνήμη PCIe M.2 SSD έως 1 TB2 και ισχυρή μπαταρία 61WHrs με διπλό φορτιστή που χαρίζει την ευκολία του Rapid Charge Express ενώ κινείστε – απλώς φορτίστε το για 15 λεπτά για έως 3 ώρες χρήσης3. Η εξαιρετική δυνατότητα μεταφοράς με τη μεγάλη διάρκεια μπαταρίας έως 14,5 ώρες4, ενισχύεται από τα συστήματα ψύξης μέσω του Lenovo Q-Control (με απλή χρήση του συνδυασμού πλήκτρων Fn+Q). Επιλέξτε την ιδανική ρύθμιση ανεμιστήρα για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση του συστήματος, χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση Extreme Performance για εργασίες που απαιτούν ισχύ ή αφήστε τον υπολογιστή σας στη ρύθμιση τεχνητής νοημοσύνης Intelligent Cooling, για αυτόματες προσαρμογές ανάλογα με τις ανάγκες σας και για μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Έχοντας υποβληθεί σε δοκιμές αντοχής στρατιωτικών προδιαγραφών (MIL-STD 810H)5 μέσα από εννέα επιχειρησιακές δοκιμές, το Yoga Slim 7 Carbon είναι αποδεδειγμένα αξιόπιστο και ανθεκτικό, ώστε να αντέχει στους καθημερινούς κραδασμούς και στις αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες.

    Διατίθεται σε απόχρωση Cloud Grey και είναι φτιαγμένο από εξαιρετικά ελαφριές ίνες άνθρακα και κράμα μαγνησίου για εντυπωσιακά χαμηλό βάρος και τεράστια αντοχή. Το Yoga Slim 7 Carbon laptop έχει πάχος 14,9 mm στο λεπτότερο σημείο του και ζυγίζει μόλις 1,1 kg. Έτσι, είναι το πιο ελαφρύ laptop της κατηγορίας του, δηλ. μεταξύ των συσκευών βάρους κοντά στο 1 kg. Το ενσωματωμένο σύστημα ηχείων Dolby Atmos® προσφέρει καθηλωτική εμπειρία ήχου, ενώ τα ανοίγματα στα δύο από τα τέσσερα μπροστινά ηχεία λειτουργούν επίσης ως ζώνες εισροής αέρα ψύξης για τον ενσωματωμένο ανεμιστήρα turbo του laptop.

    Συχνά οι οθόνες είναι σκοτεινές και θαμπές και αυτό κουράζει τα μάτια. Όχι όμως η οθόνη του νέου Yoga Slim 7 Carbon. Με πάνελ OLED από τη Samsung Display, το οποίο είναι βελτιστοποιημένο και στις τέσσερις πλευρές και διαθέτει λεπτά bezel, συγκροτεί μια εκπληκτική οθόνη QHD+ 14 ιντσών για πολύ ζωντανή ποιότητα εικόνας με Dolby Vision® και πιστοποίηση VESA® DisplayHDR™ TrueBlack 500 για ενισχυμένης ποιότητας αναπαραγωγή βίντεο σε προβολή 16:10 για λιγότερη κύλιση και εργοστασιακή βαθμονόμηση σε Delta E <2 για επιδόσεις ακριβείας σε 100% ζωντάνια χρωματικού φάσματος DCI-P3. Αυτό σημαίνει ότι θα βλέπετε πιο καθαρά χρώματα και εντονότερη αντίθεση από διάφορες οπτικές γωνίες, με λιγότερες καθυστερήσεις χάρη στον ρυθμό ανανέωσης 90 Hz σε ονομαστική φωτεινότητα 400 nits ή έως 600 nits στην ανώτατη ρύθμιση φωτεινότητας. Έχει επίσης πιστοποίηση οπτικής άνεσης TÜV Eye Comfort για την καλύτερη προστασία των ματιών, χάρη στο χαμηλό μπλε φως. Η γυάλινη οθόνη είναι προεπιλεγμένη και μπορείτε να την αλλάξετε σε οθόνη αφής, ενισχυμένη με γυαλί Corning® Gorilla® Glass για επιπλέον ανθεκτικότητα.

    Το laptop λειτουργεί με Windows 11. Τα Windows 11 είναι σχεδιασμένα να σας φέρνουν πιο κοντά σε όσα αγαπάτε, αλλά και να ενισχύουν την παραγωγικότητά σας, να εμπνέουν τη δημιουργικότητά σας και να σας βοηθούν να παραμένετε συνδεδεμένοι με ό,τι και όποιον έχει για εσάς μεγαλύτερη σημασία. Εκτός από την εμπειρία των ενσωματωμένων προσωπικών χαρακτηριστικών του Microsoft Teams, το Yoga Slim 7 Carbon διαθέτει επίσης ενσωματωμένα τη φωνητική βοηθό Alexa και τη λειτουργία Alexa Show Mode6, μια εμπειρία οθόνης τύπου Echo-Show, αλλά και Wi-Fi 6.7 Επωφεληθείτε από το hands-free Windows Hello και εξοικονομήστε χρόνο με τα προνόμια και τις διασφαλίσεις που ενεργοποιούνται μέσω του Lenovo Smart Assist, όπως την εκκίνηση flip-to-boot, το αυτόματο κλείδωμα οθόνης και την ενεργοποίηση όταν απομακρύνεστε από τον υπολογιστή και επιστρέφετε, χάρη στην υπέρυθρη κάμερα (IR) και τον αισθητήρα time-of-flight. Μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις απορρήτου για προστασία από άτομα που κοιτούν την οθόνη πίσω σας και να εργάζεστε με ηρεμία χάρη στο λογισμικό Glance της Mirametrix®.

    Για ακόμα μεγαλύτερη προστασία, βασιστείτε στις υπηρεσίες απορρήτου Lenovo Smart Privacy Services, ένα νέο εργαλείο SaaS που είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένους υπολογιστές Lenovo με Windows 10 και Windows 11, το οποίο σας επιτρέπει να γνωρίζετε, να ελέγχετε και να διαμορφώνετε το διαδικτυακό σας απόρρητο με μια κίνηση, ώστε να είστε προστατευμένοι όσο σερφάρετε, περιηγείστε και πραγματοποιείτε αγορές στο διαδίκτυο.

    Yoga Slim 7 Pro – Εγγυημένα κορυφαίες επιδόσεις

    Τα άτομα που προτιμούν τον υβριδικό τρόπο ζωής χρειάζονται έναν μεγαλύτερο υπολογιστή με μεγαλύτερη οθόνη, κορυφαίες επιδόσεις στα γραφικά και μεγαλύτερη ιπποδύναμη για ταχύτερη λειτουργία μεγάλων εφαρμογών και αρχείων. Υποδεχθείτε το νέο Yoga Slim 7 Pro με Windows 11. Με μεγάλη οθόνη αφής QHD In-Plane Switching (IPS) 16 ιντσών, διαστάσεις εικόνας 16:10 για πολλαπλές εργασίες και μέγιστη φωτεινότητα 500 nits μέσω της ρύθμισης του ρυθμού ανανέωσης έως 120 Hz, το Yoga Slim 7 Pro διαθέτει πιστοποίηση TÜV Eye Comfort. Απολαύστε εντυπωσιακά χρώματα, φωτεινότητα και αντίθεση, αλλά και απίστευτες λεπτομέρειες με το Dolby Vision, οθόνη DisplayHDR 400 με  πιστοποίηση VESA, και υποστήριξη για φάσμα χρωμάτων sRGB 100%. Επιπλέον, η οθόνη αφής του είναι 11% μεγαλύτερη από την προηγούμενη γενιά για περισσότερη άνεση.

    Με mobile επεξεργαστές έως AMD Ryzen 7 5800H για προηγμένη λειτουργία πλατφόρμας και με Laptop GPU έως NVIDIA GeForce RTX 3050 για γραφικά υψηλότερων επιδόσεων για καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας, το Yoga Slim 7 Pro προσφέρει εξαιρετική αποτελεσματικότητα σε συνδυασμό με TDP (Thermal Design Power) 80 W. Διαθέτει DDR4 RAM δύο καναλιών έως 16 GB, χώρο αποθήκευσης PCIe M.2 SSD2  έως 1TB και ισχυρή μπαταρία 75WHr με Rapid Charge Boost8 για να μπορείτε να εργάζεστε αδιάλειπτα όταν κινείστε, χωρίς να ανησυχείτε διαρκώς μήπως τελειώσει η μπαταρία.

    Μερικές φορές εργαζόμαστε σε πυρετώδεις συνθήκες, γι’ αυτό το Yoga Slim 7 Pro έχει ένα έξυπνο μικρόφωνο ακύρωσης του θορύβου που μειώνει τον θόρυβο περιβάλλοντος για να πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις ανενόχλητα. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένη κάμερα IR και τη φωνητική βοηθό Alexa για να παραμένετε οργανωμένοι με τις λίστες αγορών, τις υπενθυμίσεις και πολλά περισσότερα μέσω φωνητικής εντολής.6

     

    IdeaPad Duet 5 Chromebook (13”,6) – Απογειώστε τη δημιουργικότητά σας στο λεπτό

    Από τη φύση του ασφαλές και πολύ εύκολο στη μεταφορά, το νέο αποσπώμενο Lenovo IdeaPad Duet 5 Chromebook (13”, 6) 2 σε 1 λειτουργεί με το οικοσύστημα Chrome OS για εύκολη πρόσβαση σε παιχνίδια Google Play™ και με μια πλούσια βιβλιοθήκη εφαρμογών ψυχαγωγίας, όπως το Spotify™ και το YouTube™. Με ελαφρύ πάνελ από τη Samsung Display, η οθόνη OLED 13,3 ιντσών του IdeaPad Duet 5 Chromebook προσφέρει πραγματικό χρώμα μέσω της 100% γκάμας χρωμάτων DCI-P3, ενώ η ενισχυμένη φωτεινότητα και η μεγαλύτερη αντίθεση που διαθέτει συγκριτικά με μια οθόνη LCD δεν απογοητεύει κανέναν. Το ισχυρά απλό λειτουργικό σύστημα του IdeaPad Duet 5 Chromebook (13”, 6) εκκινείται γρήγορα και παρέχει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας έως 15 ωρών10, με μπαταρία 42 WHr για παραγωγικότητα με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία μεταφοράς, είτε πρόκειται για εργασία είτε για περιήγηση στο διαδίκτυο.

    Ιδανικό για τους λάτρεις της άνεσης που προτιμούν την εύκολη χρήση του Google Assistant™ και την εναλλαγή μεταξύ διαφόρων ρυθμίσεων λειτουργίας, αυτό το Chromebook διαθέτει οθόνη αφής, γραφίδα αλλά και πληκτρολόγιο και βάση στήριξης. Απλώς ξεχωρίστε την οθόνη και απολαύστε κινηματογραφική εμπειρία παρακολουθώντας τις αγαπημένες σας ταινίες σε λειτουργία tablet, ή μετατρέψτε το σε ισχυρό εργαλείο παραγωγικότητας χρησιμοποιώντας το λεπτό, αποσπώμενο πληκτρολόγιο laptop ώστε να εργάζεστε από την τάξη, την κουζίνα ή τον καναπέ. Θα σας ανακουφίσει το γεγονός ότι η σημερινή τεχνολογία οθόνης OLED εκπέμπει φυσικά 70% λιγότερο μπλε φως για μειωμένη καταπόνηση των ματιών σε σύγκριση με τις υπάρχουσες οθόνες LCD και διαθέτει πιστοποίηση Eyesafe® Display από την TÜV Rheinland και Eye Care Display από την SGS™.

    Φτιαγμένο να προσφέρει υπολογιστική εμπειρία άριστης ποιότητα, η υπολογιστική πλατφόρμα Snapdragon® 7c Gen 2 εγγυάται την απόδοση και την αποτελεσματικότητα επόμενης γενιάς του IdeaPad Duet 5 Chromebook. Είτε περιηγείστε στο διαδίκτυο, είτε τρέχετε να προλάβετε κάποια προθεσμία, είτε ενημερώνεστε για τα προγράμματα ψυχαγωγίας, αυτή η συσκευή 2 σε 1 διαθέτει επίσης μονάδα αποθήκευσης eMMC SSD έως 256 GB2 και μνήμη LPDDR4x έως 8 GB. Απολαύστε κρυστάλλινο ήχο από τα τετραπλά ηχεία στη μέγιστη ένταση και υποστήριξη γραφίδας USI για να απογειώσετε τη δημιουργικότητά σας και τη λήψη σημειώσεων.

    Όπου και αν βρίσκεστε –για δουλειά, στο σχολείο, στις αγαπημένες σας ασχολίες ή για παιχνίδι- είτε εξ αποστάσεως, είτε δια ζώσης, είτε με συνδυασμό των δύο, έχουμε το πιο έξυπνο laptop και λύσεις που υποστηρίζουν ό,τι κάνετε, από οπουδήποτε.

    Επισκεφτείτε την αρχική σελίδα του Tech World της Lenovo για αναλυτικές προδιαγραφές, εικόνες και περισσότερες πληροφορίες. 

    Κύριες προδιαγραφές

      Yoga Slim 7 Carbon
    Διαστάσεις και Βάρος Πάχος από 14,9 mm και βάρος από 1 kg
    Οθόνη QHD+ (2880 x1800) 14 ιντσών, 90 Hz, 400 nits, 100% DCI-P3, AAR 91%, Dolby Vision HDR, προαιρετικά οθόνη αφής
    Επεξεργαστής Mobile επεξεργαστής έως AMD Ryzen 7 5800U
    Γραφικά Ξεχωριστά γραφικά έως NVIDIA GeForce MX450

    Ενσωματωμένα γραφικά AMD Radeon Graphics

    Μνήμη Dual Channel LPDDR4x έως 16 GB
    Μονάδα αποθήκευσης SSD PCIe M.22 έως 1 TB
    Λειτουργικό Σύστημα Windows 11
    Μπαταρία 61 WHr

    Διάρκεια μπαταρίας έως 14,5 ώρες4

    Rapid Charge Express3

    Συνδεσιμότητα Wi-Fi 6

    Bluetooth 5.1

    Ενσωματωμένη Alexa

    Θύρες  

    2 x USB Type-C® (USB 3.2 Gen 2, PD 3.0, DisplayPort 1.4)

    1 x USB Type-C (USB 3.2 Gen 2)
    1 x συνδυαστική ακουστικών/μικροφώνου

    Ήχος Σύστημα ηχείων Dolby Atmos
     
      Yoga Slim 7 Pro
    Διαστάσεις και Βάρος Πάχος από 17,4 mm και βάρος 2,1 kg
    Οθόνη 16” 2.5K, αφής, 500 nits, 100% sRGB, Dolby Vision HDR, AAR 92%, προαιρετικά 120Hz
    Επεξεργαστής Mobile επεξεργαστής έως AMD Ryzen 7 5800H
    Γραφικά Ξεχωριστά γραφικά έως NVIDIA GeForce RTX 3050

    Ενσωματωμένα γραφικά AMD Radeon Graphics

    Μνήμη Dual Channel DDR4 έως 16 GB
    Μονάδα αποθήκευσης SSD PCIe M.22 έως 1 TB
    Λειτουργικό Σύστημα Windows 11
    Μπαταρία 75WHr

    Διάρκεια μπαταρίας έως 12,5 ώρες4

    Rapid Charge Boost8

    Συνδεσιμότητα Wi-Fi 6

    Bluetooth 5.1

    Ενσωματωμένη Alexa

    Θύρες (AMD + GTX) 2 x USB 3.2 Type-A
    1 x SD Card, HDMI

    1 x USB Type-C (πλήρης λειτουργία)
    1 x υποδοχή ήχου

    Ήχος Dolby Atmos
     
      IdeaPad Duet 5 Chromebook (13”, 6)
    Διαστάσεις και Βάρος Πάχος 7,24 mm και βάρος tablet 700 g
    Οθόνη Full HD 13,3”, OLED, 400 nits, 100% DCI-P3, AAR 91%
    Επεξεργαστής Snapdragon 7c Gen 2 Compute Platform
    Μνήμη LPDDR4x έως 8 GB
    Μονάδα αποθήκευσης Υποστήριξη eMMC SSD2 έως 256 GB
    Λειτουργικό Σύστημα Google Chrome
    Μπαταρία 42 WHr

    Διάρκεια μπαταρίας έως 15 ώρες και Rapid Charge10

    Συνδεσιμότητα Wi-Fi 5

    Bluetooth 5.1 combo με κάρτα Wi-Fi

    Υποστήριξη γραφίδας USI 1.0

    Google Assistant

    Θύρες 2 x USB 3.0 Type-C

    Ακίδα pogo

    **********

    1 Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε εσωτερικά από τη Lenovo στις 17 Ιουνίου 2021 για όλους τους μεγάλους κατασκευαστές PC που διανέμουν ετησίως περισσότερα από ένα εκατομμύριο τεμάχια παγκοσμίως.

    2 Η πραγματική διαθέσιμη χωρητικότητα είναι μικρότερη και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως το format, ο διαχωρισμός και το λειτουργικό σύστημα κ.λπ. που χρησιμοποιεί μέρος αυτής της χωρητικότητας. Η διαθέσιμη χωρητικότητα μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τις ενημερώσεις λογισμικού.

    3 Για τη λειτουργία Rapid Charge Express, φορτίστε για 15 λεπτά σε κατάσταση αναμονής ή απενεργοποίησης για διάρκεια μπαταρίας έως τρεις ώρες, σύμφωνα με δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν σε χρήση συνεχούς αναπαραγωγής βίντεο 1080p στην πιο πρόσφατη ενημέρωση των Windows 10 και άνω (με φωτεινότητα 150 nits και στην προεπιλεγμένη ένταση ήχου). Η πραγματική διάρκεια της μπαταρίας διαφέρει και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως οι ρυθμίσεις και η χρήση του προϊόντος, η χρήση λογισμικού, η λειτουργικότητα της ασύρματης σύνδεσης, οι ρυθμίσεις διαχείρισης ενέργειας και η φωτεινότητα της οθόνης. Η μέγιστη ικανότητα της μπαταρίας μειώνεται με την πάροδο του χρόνου και τη χρήση. Απαιτείται τροφοδοτικό 65 W, το οποίο περιλαμβάνεται.

    4 Όλες οι τιμές διάρκειας μπαταρίας είναι κατά προσέγγιση και βασίζονται σε δύο μεθόδους δοκιμής, συμπεριλαμβανομένης της αξιολόγησης διάρκειας μπαταρίας MobileMark® 2018 και σε συνεχή αναπαραγωγή βίντεο 1080p με την πιο πρόσφατη ενημέρωση των Windows 10 και άνω (με φωτεινότητα 150 nits και στην προεπιλεγμένη ένταση ήχου). Η πραγματική διάρκεια της μπαταρίας διαφέρει και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως οι ρυθμίσεις και η χρήση του προϊόντος, η χρήση λογισμικού, η λειτουργικότητα της ασύρματης σύνδεσης, οι ρυθμίσεις διαχείρισης ενέργειας και η φωτεινότητα της οθόνης. Η μέγιστη ικανότητα της μπαταρίας μειώνεται με την πάροδο του χρόνου και τη χρήση.

    5 Οι δοκιμές MIL-STD 810H έχουν καθοριστεί από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ και αποτελούν μέθοδο δοκιμής προϊόντων σε περιβαλλοντικές πιέσεις και σε ελεγχόμενες εργαστηριακές συνθήκες. Οι δοκιμές αυτές δεν αποτελούν εγγύηση μελλοντικής απόδοσης σε αυτές τις συνθήκες δοκιμών. Η κακή μεταχείριση, όπως αυτή που περιλαμβάνεται στις δοκιμές MIL-STD 810H δεν καλύπτεται από τη βασική εγγύηση της Lenovo.

    6 Η λειτουργία Show Mode για υπολογιστή είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες αγορές.

    7 Απαιτεί router που πωλείται χωριστά και συμβατό με Wi-Fi 6 και πρόγραμμα που μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την περιοχή. Ισχύουν πρόσθετοι όροι, προϋποθέσεις ή/και χρεώσεις. Οι ταχύτητες του Wi-Fi 6 είναι συνήθως έως 9,6 Gbps σε σύγκριση με τις ταχύτητες του Wi-Fi 5 που φτάνουν τα 3,5 Gbps. Η απόδοση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χρήση, τις ρυθμίσεις και άλλους παράγοντες.

    8 Για τη λειτουργία Rapid Charge Boost, φορτίστε για 15 λεπτά σε κατάσταση αναμονής ή απενεργοποίησης για διάρκεια μπαταρίας έως δύο ώρες, σύμφωνα με δοκιμές συνεχούς αναπαραγωγής βίντεο 1080p με την πιο πρόσφατη ενημέρωση Windows 10 και πάνω (με φωτεινότητα 150 nits και στην προεπιλεγμένη ένταση ήχου). Η πραγματική διάρκεια της μπαταρίας διαφέρει και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως οι ρυθμίσεις και η χρήση του προϊόντος, η χρήση λογισμικού, η λειτουργικότητα της ασύρματης σύνδεσης, οι ρυθμίσεις διαχείρισης ενέργειας και η φωτεινότητα της οθόνης. Η μέγιστη ικανότητα της μπαταρίας μειώνεται με την πάροδο του χρόνου και τη χρήση. Απαιτείται τροφοδοτικό, το οποίο περιλαμβάνεται.

    9 Οι επιλογές χρωμάτων και τα προαιρετικά αξεσουάρ μπορούν να διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή και τη διαθεσιμότητα.

    10 Διάρκεια μπαταρίας σύμφωνα με εσωτερικές δοκιμές με PLT (δοκιμή φόρτισης ισχύος). Η διάρκεια της μπαταρίας μεταβάλλεται σημαντικά ανάλογα με τις ρυθμίσεις, τη χρήση και άλλους παράγοντες. Η μέγιστη ικανότητα της μπαταρίας μειώνεται με την πάροδο του χρόνου και τη χρήση.

    11 Οι τιμές ενδέχεται να μην περιλαμβάνουν φόρους και δεν περιλαμβάνουν έξοδα αποστολής ή προαιρετικά εξαρτήματα και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ισχύουν πρόσθετοι όροι και προϋποθέσεις. Οι τιμές των μεταπωλητών ενδέχεται να διαφέρουν. Οι ημερομηνίες διάθεσης και οι επιλογές χρωμάτων ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή και τα προϊόντα ενδέχεται να είναι διαθέσιμα μόνο σε επιλεγμένες αγορές. Η διαθεσιμότητα των προσφορών ενδέχεται να διαφέρει. Η Lenovo διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τις προσφορές, τα χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές των προϊόντων, ανά πάσα στιγμή, χωρίς προειδοποίηση.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles