12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Lenovo ThinkPad. Ανανεωμένη σειρά X1 και καινοτομίες με γνώμονα το χρήστη στις σειρές Χ, Τ και L

    Το ThinkPad της Lenovo φτάνει σε ακόμα μεγαλύτερες επιδόσεις με την ανανεωμένη σειρά X1 και καινοτομίες με γνώμονα το χρήστη στις σειρές Χ, Τ και L.

    Το brand του ThinkPad εξακολουθεί να επαναπροσδιορίζει τους χρυσούς κανόνες στα laptop που απευθύνονται σε επαγγελματίες, καθώς προστίθενται καινοτομίες στα display, στην ιδιωτικότητα και τη συνδεσιμότητα σε όλη τη σειρά X1, για να ανταποκρίνονται καλύτερα στο μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον του σήμερα.

    ThinkPad_X1_Tablet

    Το X1 Tablet έχει πλέον νέο σχεδιασμό με 3K display και προαιρετική παγκόσμια συνδεσιμότητα LTE-A, ενώ τα X1 Carbon and X1 Yoga έχουν ενεργοποιημένο το Amazon Alexa και νέο premium display που υποστηρίζει Dolby Vision HDR  για πραγματικά καταπληκτική εικόνα.

    ThinkPad_X1_Yoga

    Παράλληλα, η ThinkShutter Camera διαφυλάσσει την ιδιωτικότητα του χρήστη – για να μην χρειάζεται κανείς αυτοκόλλητο στην κάμερα!

    ThinkPad_X1_Carbon

    Προστέθηκαν επίσης μοντέλα με οθόνη αφής στο X1 Carbon – δίνοντας στους χρήστες ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά να αγαπήσει στον ελαφρύτερο φορητό υπολογιστή 14 ιντσών στον κόσμο – και επιπλέον έως και 15 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

    ThinkPad_X280

    Το σύνολο της σειράς προϊόντων: X280, X380 Yoga, T480, T480s, T580, L380, L380, L480, L580 αναβαθμίζονται. Πιο αναλυτικά, το X280, το μηχάνημα για αυτούς που είναι διαρκώς εκτός γραφείου, αδυνατίζει και γίνεται μόλις 1,16 kg, ενώ το T480 επαναπροσδιορίζει το πρότυπο για εταιρικά laptop, με νέo side docking, υπέρυθρη κάμερα, παγκόσμιo LTE-A και εκπληκτική διάρκεια ζωής μπαταρίας 27 ωρών. Τα T480s συνδυάζουν την απόδοση και το βέλτιστο βάρος στην κατηγορία, ενώ το T580 σας δίνει ταχύτερη μνήμη, διπλή αποθήκευση και νέο docking για ισχύ χωρίς συμβιβασμούς.

    ThinkPad_X380_Yoga

    Το νέο Lenovo Thunderbolt 3 Graphics Dock, όταν δεν βρίσκεστε εν κινήσει και ψάχνετε για πιο μεγάλη επιφάνεια οθόνης, σας επιτρέπει να συνδέσετε έως και τρεις οθόνες 4K σε επιλεγμένα Lenovo PCs –και να έχετε ταυτόχρονα πανοραμική θέαση, αύξηση της απόδοσης από διακριτά γραφικά και φόρτιση του υπολογιστή σας. Αναβαθμίστε την εμπειρία του υπολογιστή σας συνδέοντας το IdeaPad 720S με ένα headset Lenovo Explorer για Windows Mixed Reality , μέσω του docking γραφικών – επιτρέποντάς σας να παίζετε παιχνίδια VR, να ταξιδεύετε στον κόσμο μέσω holo-tours και πολλά άλλα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles