17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Lenovo ThinkPad Stack. Τα “περίεργα” modular περιφερειακά (CES 2015)!

    H σειρά ThinkPad της Lenovo θεωρείται από τις πιο παλιές στον κόσμο των φορητών υπολογιστών, με τη κινεζική εταιρεία όμως ανά τακτά χρονικά διαστήματα να προσθέτει νέα μοντέλα και περιφερειακά που αναβαθμίζουν τη σειρά και την κάνουν ακόμη πιο ελκυστική στο καταναλωτικό κοινό. Για αυτό το λόγο, στην CES 2015 η Lenovo παρουσιάζει τα περιφερειακά ThinkPad Stack, τα οποία φιλοδοξούν να δώσουν μία νέα νότα φορητότητας σε κάθε laptop της οικογένειας ThinkPad. thinkpad_stack 1

    Τα συγκεκριμένα περιφερειακά αποτελούν τέσσερα ανεξάρτητα modules που μπορούν να συνδεθούν το ένα πάνω στον άλλο. Με αυτόν τον τρόπο η Lenovo δίνει τη δυνατότητα στους users που ταξιδεύουν πολύ να μην χρειάζεται να κουβαλούν πολλές συσκευές που καταλαμβάνουν μπόλικο χώρο στις αποσκευές τους, αποφεύγοντας τα πάντοτε ενοχλητικά καλώδια. Η Lenovo στην σειρά ThinkPad Stack έχει δημιουργήσει τέσσερα interconnected modules, όπου οι users μπορούν να προμηθευτούν ένα Bluetooth Speaker, ένα charging station που προσφέρει 10.000mAh επιπρόσθετης χωρητικότητας. ένα Wi-Fi hotspot για internet on the go και έναν φορητό εξωτερικό σκληρό δίσκο με χωρητικότητα στο 1TB. Σύμφωνα με τη Lenovo, η τεχνολογία Stack βοηθάει, έτσι ώστε ο χρήστης να αισθάνεται πιο ελεύθερος να πάρει μαζί του ορισμένα εξαιρετικά χρήσιμα περιφερειακά.

    thinkpad_stack_2

    Όσον αφορά τις τιμές τους, το Bluetooth ηχείο θα στοιχίζει στα $89.99, το power bank στα $49.99 και το wireless router μαζί με τον σκληρό δίσκο θα κοστίζουν κοντά στα $199.99. Τα χρήσιμα περιφερειακά της σειράς ThinkPad Stack αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Απρίλιο του 2015.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles