14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ιδού το Lenovo ThinkPad X1 Carbon. Με Ivy Bridge

    Πόσο Ultrabook μπορεί να είναι ένα ultrabook; Πολύ περισσότερο από το πρώτο ThinkPad X1 που είχε δείξει η Lenovo πριν κάμποσο καιρό και εξηγούμε.

    Το νέο X1 είναι στις 14 ίντσες και πολύ ελαφρύτερο και λεπτότερο από τον προκάτοχό του, καθώς το βάρος του είναι στα 1,38 κιλά και το πάχος του είναι 18mm. Το μυστικό υλικό που επιτρέπει αυτές τις διαστάσεις και το βάρος είναι το ανθρακόνημα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό που κάνει το νέο ThinkPad X1 μία ολοκαίνουρια πρόταση και μία καλή ιδέα.

    Είναι η ανάλυση της οθόνης που έχει ανέβει στο 1600×900, αλλά είναι και η δύνατότητα 3G συνδεσιμότητας που ο ανταγωνισμός δεν μπορεί να αγγίξει. Ακόμα τουλάχιστον. Ο επεξεργαστής του είναι ο γνωστός Ivy Bridge που εξασφαλίζει εξαιρετικές ταχύτητες, σε συνδυασμό με την τεχνολογία vPro management της Intel με ενσωματωμένα γραφικά. Όπως και ο προκάτοχός του, το νέο ThinkPad X1 φορτίζει στο 80% της μπαταρίας του μόλις σε 30 λεπτά, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ακόμα για την διάρκεια της μπαταρίας στη χρήση.

    Το νέο Lenovo ThinkPad X1 Carbon θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι και κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας,  θα μάθουμε και την τιμή του. Δείτε το video που έφτιαξαν στο Engadget.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles