18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Lenovo ThinkVision M14 hands-on @MWC 19: «Ένα έξτρα μόνιτορ… δεν έβλαψε κανένα»!

    Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Lenovo δεν θα μπορούσε να λείψει από το μεγάλο ραντεβού της τεχνολογίας του Mobile World Congress, παρουσιάζοντας την πραγματικά τεράστια γκάμα των προϊόντων της. Από laptops και εξελιγμένα τεχνολογικά gadgets μέχρι tablets και smartphones, το booth της Lenovo θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως… υπερπλούσιο! Ένα από τα προϊόντα της εταιρείας – κολοσσού των τεχνολογιών που μας κέντρισε το ενδιαφέρον αμέσως ήταν το ThinkVision M14, ένα πανάλαφρο portable monitor, το οποίο σας επιτρέπει να το μεταφέρετε κυριολεκτικά παντού!

    Lenovo Thinvision M14 (3)

    To εν λόγω USB-C monitor διακρίνεται για τον εξαιρετικά λεπτό και κομψό σχεδιασμό του και βασίζεται σε ένα IPS display, ανάλυσης στα 1080p. Η συγκεκριμένη φορητή οθόνη μπορεί να συνδεθεί με ένα οποιοδήποτε laptop και αξίζει να σημειωθεί ότι δεν διαθέτει μπαταρία, πράγμα που σημαίνει ότι η συσκευή στην οποία θα συνδεθεί, θα κληθεί να αναλάβει και την παροχή ενέργειας σε αυτό.

    Lenovo Thinvision M14 (1)

    To ThinkVision M14 επιτρέπει την εύκολη σύνδεση, καθώς διαθέτει port τόσο στο αριστερό όσο και στο δεξιό τμήμα του και ο εργονομικός σχεδιασμός του επιτρέπει την καλύτερη ρύθμιση του, εξυπηρετώντας τις ανάγκες του χρήστη του. Ιδανικό για όλους τους επαγγελματίες που μετακινούνται πολύ συχνά, το ThinkVision M14 σίγουρα αποτελεί μια εξαιρετική λύση…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles