22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    To Lenovo Vibe S1 είναι το πρώτο smartphone με dual selfie cameras;

    Αν και το Vibe S1 έχει παρουσιαστεί κατά καιρούς και μάλιστα πρόσφατα πήρε και την έγκριση του από την κινεζική επιτροπή τηλεπικοινωνιών, η Lenovo ακόμη δεν έχει προχωρήσει στην επίσημη αποκάλυψη της συσκευής. Παρόλα αυτά, ήδη γνωρίζουμε για τα tech specs του, όμως το Vibe S1 φαίνεται να διαθέτει και ένα feature που το καθιστά διαφορετικό από τον ανταγωνισμό, καθώς σύμφωνα με τον γνωστό insider @upleaks αναμένεται να είναι το πρώτο smartphone που θα προσφέρει dual selfie cameras!

    Lenovo-Vibe-S1

    Αυτή η δυνατότητα ενδεχομένως θα επιτρέπει στους users να τραβούν φωτογραφίες και να τις πλαισιώνουν με μία σειρά από special effects και εάν κρίνουμε από τις τελικές εικόνες του κινητού, όντως στο δεξί άνω τμήμα φαίνονται οι “διπλές” κάμερες (όπου τουλάχιστον η μία κάμερα θα είναι στα 8 MP). Όσον αφορά τα επιβεβαιωμένα tech specs της συσκευής, το Lenovo Vibe S1 διαθέτει display 5 ιντσών (στα 1080p), επεξεργαστή octa-core Snapdragon 615, ο οποίος συνοδεύεται από 2GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου (επεκτάσιμος με τη χρήση microSD), ενώ φυσικά θα φοράει Android Lollipop. Δεν σας κρύβουμε ότι το Lenovo Vibe S1 μας έχει εξάψει τη περιέργεια και σίγουρα θα μας ενδιέφερε να το δούμε πως χρησιμοποιούνται στην πράξη οι διπλές selfie cams. Όπως και να ‘χει το Vibe S1 κάτι μας λέει ότι θα αποτελέσει τη συσκευή που πάντοτε ονειρευόντουσαν οι λάτρεις των selfie φωτογραφίσεων!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles