18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Vibe Z2 Pro. Ο διάδοχος του Vibe Ζ της Lenovo βρίσκεται προ των πυλών!

    Η Lenovo μετά το πανίσχυρο Vibe Z (Κ910), ετοιμάζεται να κάνει και πάλι αισθητή τη παρουσία της, κυκλοφορώντας πολύ σύντομα το διάδοχο του, ονόματι Vibe Z2 Pro! Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν ύστερα από  ένα «κλειστό» event που διοργάνωσε ο κινεζικός γίγαντας, η νέα ναυαρχίδα της Lenovo που θα διαθέτει κορυφαία tech specs, φιλοδοξεί να ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη στην κατηγορία των high-end συσκευών.

    Vibe Z2 Pro

    Οι τεχνικές δυνατότητες του Vibe Z2 Pro, αναμφίβολα κλέβουν την παράσταση, καθώς η νέα ναυαρχίδα της Lenovo αναμένεται να διαθέτει μία οθόνη τεχνολογίας quad HD (με ανάλυση 1,440×2,560 pixels) 6 ιντσών, κάμερα τύπου OIS με αισθητήρα στα 16 MPixel (μαζί με διπλό LED flash), αλλά και ένα τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801 χρονισμένο στα 2.5GHz. Το καλύτερο από όλα είναι ότι η αυτονομία της μπαταρίας του αντικαταστάτη του Vibe Z, θα φτάνει στις 4000mAh, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα χαρίζει στον χρήστη του πάρα πολλές αυτονομίας χωρίς να απαιτείται η φόρτιση της συσκευής. Επιπλέον, σε σύγκριση με το Vibe Z, η Lenovo δείχνει να έχει βελτιώσει σημαντικά το νέο μοντέλο της, καθώς το Vibe Z2 Pro είναι κατά πολύ πιο λεπτό, ενώ επίσης διαθέτει ένα μεταλλικό φινίρισμα σε σχέση με το Vibe Z που ήταν πλαστικό.

    Αν και τα μοντέλα της Lenovo, δύσκολα αποκτούν ερείσματα στις αγορές της Ευρώπης και της Βορείου Αμερικής, ωστόσο στην τεράστια αγορά της Κίνας (και ευρύτερα της Ασίας), η γνωστή εταιρεία τοποθετείται στις πρώτες θέσεις των κατασκευαστών. Με τις πρώτες πληροφορίες  για το Vibe Z2 Pro να έχουν κάνει την εμφάνιση τους, το πιθανότερο είναι ότι μέσα στις επόμενες μέρες η Lenovo θα το ανακοινώσει και επίσημα, για αυτό και εμείς θα επανέλθουμε μόλις έχουμε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το μικρό κτήνος του κινεζικού γίγαντα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles