15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Lenovo Yoga S940, Yoga A940, Yoga C730 με AMOLED και Yoga mouse με Laser Presenter: Τα πιο έξυπνα Yoga ως τώρα

    Το AI, σε συνδυασμό με προηγμένες τεχνολογίες ήχου και θέασης, καθιστά τους υπολογιστές Yoga επόμενης γενιάς της Lenovo τους πιο έξυπνους ως τώρα. Είτε είστε digital nomad, επαγγελματίας, δημιουργός ψηφιακού περιεχομένου ή σχεδιαστής, οι τεχνολογίες στα νέα Yoga S940, Yoga A940, Yoga C730 με AMOLED και Yoga mouse με Laser Presenter, μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε τα πάντα γρηγορότερα και να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.

    Το λεπτότερο και πιο έξυπνο Yoga S940

    Lenovo_Yoga_S940_IR_log-in

    Ο εξαιρετικά λεπτός φορητός υπολογιστής Yoga S940 της Lenovo με Windows 10 προσφέρει ασφάλεια και ιδιωτικότητα χωρίς να θυσιάζει την παραγωγικότητα και την ευκολία, χάρη σε μια ολόκληρη σειρά λειτουργιών με το λογισμικό Lenovo Smart Assist AI. Χρησιμοποιώντας AI, το Yoga S940 έχει τη δυνατότητα αυτόματου φιλτραρίσματος του θορύβου, αλλά και θολώματος των backgrounds που αποσπούν την προσοχή κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων. Μόλις γυρίσετε το κεφάλι σας μακριά από την οθόνη του φορητού σας υπολογιστή, οι αισθητήρες του Yoga S940 που υποστηρίζονται από AI ανιχνεύουν την απουσία σας και κλειδώσουν αυτόματα την οθόνη για να προστατεύσουν τα δεδομένα σας από αδιάκριτα μάτια.

    Yoga S940

    Μπορεί επίσης να ανιχνεύσει και να σας ειδοποιεί όταν ο διπλανός σας κοιτά την οθόνη σας, ή να σας βοηθήσει στην αύξηση της παραγωγικότητας στέλνοντας όποιο περιεχόμενο θέλετε –με ένα νεύμα σας- σε συνδεδεμένη εξωτερική οθόνη. Το νέο Yoga S940 είναι επίσης το πρώτο laptop στον κόσμο με Contour Glass που αναδιπλώνεται γύρω από τα bezels του – μειώνοντας το ήδη απίστευτα λεπτό πλαίσιο της οθόνης του.

    Αυξήστε τη δημιουργικότητά σας με το ισχυρό Yoga A940

    Lenovo_Yoga_A940_5

    Για τους καλλιτέχνες και τους σχεδιαστές τίποτα δεν είναι καλύτερο από το σκίτσο με μολύβι σε χαρτί, σωστά; Η νέα επιφάνεια εργασίας του Yoga A940 all-in-one είναι εδώ για να ανατρέψει την ιδέα αυτή. Σχεδιασμένο για δημιουργούς ψηφιακού περιεχομένου, το Yoga A940 με Windows 10, είναι ένας πανίσχυρος καμβάς με 27 ιντσών, 4Κ IPS οθόνη αφής με Dolby Vision, η οποία παρέχει εξαιρετικά ζωντανή ποιότητα εικόνας. Ο περιστρεφόμενος σύνδεσμος που διαθέτει επιτρέπει στην οθόνη να στραφεί σε άνετη λειτουργία σχεδίασης 25 μοιρών, για αξιοσημείωτη ευελιξία και σταθερότητα κατά το σχεδιασμό,  τη σκιαγράφηση και τις σημειώσεις με digital pen.

    Yoga A940 03

    Διαθέτει επίσης το Lenovo Precision Dial, έναν controller ειδικά σχεδιασμένο για designers, φωτογράφους και δημιουργούς video, που δίνει τη δυνατότητα για πιο ακριβείς επιλογές και προσαρμογές σε οποιοδήποτε περιεχόμενο. Με τις λειτουργίες Lenovo Smart Assist AI, την οθόνη ευρείας γωνίας 4K με εκπληκτική φωτεινότητα, αντίθεση, χρώμα και λεπτομέρεια και σύστημα ηχείων ενισχυμένο από το Dolby Atmos για πλούσιο, συγκλονιστικό ήχο, το Yoga A940 είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε σπίτι ή χώρο εργασίας του κάθε δημιουργού περιεχομένου.

    Δείτε τη διαφορά στο Yoga C730 με AMOLED

    Yoga_C730_Iron_Grey_1

    Εξοπλισμένο με ηχεία JBL και Dolby Atmos που αποδίδει ζωντανό ήχο με οποιοδήποτε συμβατά ακουστικά, το 15 ιντσών Yoga C730 2-in-1 έχει αναβαθμισμένη οθόνη έως 4K AMOLED. Η οθόνη AMOLED προσφέρει μια αξιοσημείωτα πιο ζωντανή εμπειρία θέασης, με απίστευτο βαθμό καθαρότητας εικόνας και αντίθεσης χρώματος για ανάλυση υψηλότερης ποιότητας. Επίσης, εκπέμπει λιγότερο επιβλαβές μπλε φως – διευκολύνοντας τα μάτια, ενώ παρέχει καταπληκτική ποιότητα εικόνας βίντεο. Φορητό και ισχυρό, το Yoga C730 διαθέτει επεξεργαστές 8ης γενιάς Intel CoreTM i7, Windows Ink™ για εισαγωγή περιεχομένου με ψηφιακή γραφίδα, Windows Hello για άμεση σύνδεση, καθώς και την έξυπνη ευκολία της Cortana και της Alexa.

    Απλά στρίψτε και δείξτε με το ποντίκι Yoga με Laser Presenter

    Yoga Mouse with Laser Presenter

    Οι σημερινοί επαγγελματίες έχουν αρκετά πράγματα να μεταφέρουν μαζί τους όταν τρέχουν από μια συνάντηση στην άλλη – από τους φορητούς υπολογιστές τους, μέχρι τηλέφωνα, φορτιστές και πολλά άλλα. Έχοντας ως δεδομένο το πρόβλημα αυτό, η Lenovo συνδύασε δύο αξεσουάρ σε ένα και σχεδίασε το τελευταίας γενιάς ποντίκι Yoga με Laser Presenter. Με μια μόνο συστροφή, το νέο Yoga mouse μετατρέπεται από εργονομικό ποντίκι (με έως 1.600 DPI για παρακολούθηση υψηλής ακρίβειας σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια), σε ένα πλήρως λειτουργικό laser pointer (και αντίστροφα), δινοντας ένα οριστικό τέλος στο μπλέξιμo της εναλλαγής ανάμεσα σε πολλαπλές συσκευές στην επόμενη παρουσίασή σας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles