12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Lenovo Yoga Slim 7i 13”: Unboxing & Hands-On Review: “Slim εμφάνιση… large επιδόσεις”!

    Η νέα σειρά των φορητών υπολογιστών Yoga της Lenovo, θέτει υψηλά ποιοτικά στάνταρ στον τομέα της φορητότητας. Προσφέροντας κορυφαίες εμπειρίες και ξεχωρίζοντας για την convertible φιλοσοφία τους, όπως είδαμε πρόσφατα και με το εξαιρετικά premium Lenovo Yoga 9i , τα νέα Yoga είναι σχεδιασμένα για να πρωταγωνιστούν. Τα δε “13άρια” μάλιστα αυτή τη στιγμή αποτελούν την πιο hot επαγγελματική κατηγορία, οπότε όπως μπορείτε να φανταστείτε δεν θα μπορούσε να μην παίξει “μπάλα” και στα συγκεκριμένα laptop. Για πάμε όμως να γνωρίσουμε και καλύτερα το Yoga Slim 7i, το οποίο ήρθε στη χώρα μας πρόσφατα… 

    Το Yoga Slim 7i είναι αρκετά… slim, όπως υποδηλώνει και η ονομασία του. Έχει βάρος που ξεκινά από τα 1,25Kg και πάχος 13,9-14,9mm, ενώ η μεταλλική κατασκευή προσφέρει μια άκρως premium αίσθηση, τόσο οπτικά όσο και… απτικά. Η οθόνη μπορεί να ανοίξει έως και σε γωνία 180 μοιρών σχεδόν, ενώ στο κάτω μέρος βρίσκουμε αντιολισθητικά “πόδια” που το κρατούν σταθερό σε επίπεδες επιφάνειες. Στη συσκευασία θα βρείτε φορτιστή 65W και όσον αφορά τις θύρες του, το 13άρι της Lenovo έχει μια USB 3.2 Gen 1 (Type-C), δύο Thunderbolt 4 (Type-C) που λειτουργούν και σαν DP έξοδοι, αλλά και ένα audio jack.

    Το backlit πληκτρολόγιο και το touchpad είναι πολύ άνετα στη χρήση και εργονομικά, ενώ, στη διάθεσή μας είχαμε το Light Silver χρώμα, όπως θα δείτε και στο video. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 13,3″ με ανάλυση QHD (2560×1600 pixels) και προσφέρει 300 nits φωτεινότητας, ενώ είναι πιστοποιημένη για την προστασία των ματιών σας κατά TUV Rheinland.

    Στο εσωτερικό του βρίσκουμε ισχυρό επεξεργαστή, συγκεκριμένα τον 11ης γενιάς Intel Core i7-1165G7, ο οποίος συνοδεύεται από 16GB DDR4 RAM και έναν PCIe M.2 SSD των 512GB. Τα Intel Iris X graphics εξασφαλίζουν πως μπορείτε άνετα να επιδοθείτε ακόμα και σε gaming με το Yoga Slim 7i, ενώ γενικότερα θα σας καλύψει ακόμα και σε βαριά tasks. Να τονίσουμε πως το laptop μπορεί να κάνει αυτόματο upscaling των χαμηλής ανάλυσης videos χάρη στην τεχνολογία Super Resolution, δείχνοντας και τον multimedia χαρακτήρα του.

    Η ασύρματη συνδεσιμότητα περιλαμβάνει Wi-Fi 6 (MIMO 2×2) και Bluetooth 5.0 ενώ ο ήχος προέρχεται από το Dolby Atmos stereo σύστημα ηχείων (2×2 Watts tuned by Harman Kardon). Η IR HD camera που “κρύβεται” στο μικρό bezel, πάνω από την οθόνη, υποστηρίζει αναγνώριση προσώπου και ξεκλειδώνει αυτόματα τη συσκευή μόλις ανοίξετε το lid και σας “δει”.

    Επιπλέον, σας προστατεύει από τα αδιάκριτα βλέμματα, αναγνωρίζοντας αν κάποιος παρακολουθεί την οθόνη σας πίσω από την πλάτη σας. Όσον αφορά την αυτονομία, παρά το μικρό του όγκο, το Yoga Slim 7i διαθέτει μπαταρία 50Wh, η οποία του προσφέρει πάνω από 15 ώρες χρήσης και η οποία επαναφορτίζεται ταχύτατα χάρη στον 65W φορτιστή.

    Το Lenovo Yoga Slim 7i πρόκειται για μια premium πρόταση που υπόσχεται να καλύψει κάθε απαιτητικό επαγγελματία που αναζητά επιδόσεις, φορητότητα και ελκυστική εμφάνιση, με την αντοχή και την αξιοπιστία για την οποία είναι γνωστά τα μοντέλα της Lenovo.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles