15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Τρέξε Leo, τρέξε… Tο Leo’s Red Carpet Rampage είναι ότι πιο αστείο έχεις παίξει το τελευταίο διάστημα!

    Εδώ και χρόνια ο “δύσμοιρος” Leonardo DiCaprio προσπαθεί να πιάσει στα χέρια του το χρυσό αγαλματίδιο των Oscars, λαμβάνοντας την ύψιστη τιμή που υπάρχει στο στερέωμα της υποκριτικής τέχνης. Ωστόσο, όσο και να προσπαθεί η επιτροπή των Oscars δεν του κάνει το χατίρι και έτσι ο Leo εξακολουθεί και παραμένει “Oscarless” παρά τις 5 υποψηφιότητες του. Ωστόσο, όλοι λένε ότι φέτος έχει έρθει η μεγάλη στιγμή του και ότι ο συμπαθής Leonardο θα “σηκώσει” επιτέλους το πολυπόθητο αγαλματίδιο. Από ότι φαίνεται, αυτή η απεγνωσμένη προσπάθεια του αδικημένου Leo αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τους δημιουργούς του animation studio The Line, οι οποίοι δημιούργησαν το Leo’s Red Carpet Rampage, ένα από τα πιο cool και αστεία browser-based games που είδαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

    Red Carpet Rampage 2

    Στο free-to-play Red Leo’s Red Carpet Rampage, που πρόκειται ουσιαστικά για ένα κλασικό button masher, οι gamers καλούνται να βοηθήσουν τον Leonardo να πιάσει στα χέρια του το πολυπόθητο αγαλματίδιο. Ο Leo τρέχει ασταμάτητα (πατώντας διαδοχικά τα πλήκτρα G και H) σε μία σειρά από επίπεδα εντεινόμενης δυσκολίας και κατά τη διάρκεια του αγώνα του θα πρέπει να αποφύγει τους άλλους υποψηφίους, την Lady Gaga (η οποία τον παρενοχλεί διαρκώς), τους ενοχλητικούς paparazzi που στέκονται εμπόδιο στο δρόμο του, αλλά και ένα παγόβουνο που “ξέμεινε” από τον Τιτανικό! Την ώρα του αγώνα του, ο DiCaprio μπορεί να μαζεύει άλλα (λιγότερο “αστραφτερά” βραβεία), όπως BAFTAs, Χρυσές Σφαίρες και Emmys, ενώ μάλιστα μεταξύ κάθε γύρου, υπάρχει κάθε φορά και ένα mini-game, το οποίο όπως θα διαπιστώσετε διακρίνεται το έξυπνο χιούμορ, προσφέροντας άπειρο γέλιο.

    Red Carpet Rampage 3.jpg

    To Red Carpet Rampage είναι ότι πιο έξυπνο και αστείο έχουμε δει το τελυταίο χρονικό διάστημα και είναι βέβαιο ότι θα σας κάνει να γελάσετε με την ψυχή σας (για μεταφερθείτε απευθείας στη σελίδα του δεν έχετε παρά να κάνετε click εδώ)!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles