21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Leonardo DiCaprio: Δωρεά 10 εκατ. δολαρίων στον ουκρανικό λαό

    Αρκετοί είναι οι celebrities που έχουν εκφράσει μέχρι στιγμής την υποστήριξή τους στον ουκρανικό λαό, από τη στιγμή που άρχισαν να εντείνονται οι πολεμικές κινητοποιήσεις από την πλευρά της Ρωσίας. Μεταξύ αυτών, βρέθηκε και ο Leonardo DiCaprio, ο οποίος προχώρησε σε δωρεά ύψους 10 εκατ. δολαρίων στην Ουκρανία.

    Πιο αναλυτικά, ο 47χρονος ηθοποιός έχει προσωπική σχέση με τη χώρα που πλήττεται από τον πόλεμο. Η γιαγιά του, από τη πλευρά της μητέρας του, γεννήθηκε στην Οδησσό και μετανάστευσε στη Γερμανία με τους γονείς της το 1917.

    Ο DiCaprio ήταν αρκετά δεμένος με τη γιαγιά του, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα, υποστήριζε πάντα την καριέρα του στην υποκριτική. Η Χελένε Ιντερμπίρκεν πέθανε σε ηλικία 93 ετών το 2008 και συνόδευε τον ηθοποιό στις πρεμιέρες πολλών από τις ταινίες του. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η δωρεά του ηθοποιού στην Ουκρανία ανακοινώθηκε από το Διεθνές Ταμείο του Βίσεγκραντ, διεθνή οργανισμό δωρητών που προωθεί την ανάπτυξη στενότερης συνεργασίας μεταξύ της Ομάδας του Βίσεγκαντ (V4).

    Τις τελευταίες ημέρες και άλλοι ηθοποιοί του Χόλυγουντ έκαναν δωρεές για να ενισχύσουν οικονομικά την Ουκρανία, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός Μίλα Κούνις, η οποία είναι από τη χώρα και ο σύζυγός της Άστον Κούτσερ, ο Ράιαν Ρέινολντς και η Μπλέικ Λάιβλι.

    Διαβάστε επίσης:

    Τέλος το Internet στη Ρωσία! Στις 11 Μαρτίου, όλοι οι servers και τα domains μεταφέρονται στη Ρωσική ζώνη! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles