16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    O Leonardo DiCaprio θα παίξει 24 χαρακτήρες στο The Crowded Room!

    Το The Crowded Room είναι το επερχόμενο φιλμ που θα πρωταγωνιστήσει ο Leonardo DiCaprio. Είναι βασισμένο επάνω στο non-fiction The Minds of Billy Milligan, το μυθιστόρημα που έγραψε το 1981 o Daniel Keyes.

    leonardo

    To βιβλίο αφηγείται τις πραγματικές εμπειρίες του Milligan που υπήρξε το πρώτο άτομο που χρησιμοποίησε την ψυχική ασθένεια ως υπερασπιστικό στοιχείο απέναντι στα εγκλήματα που διέπραξε στα ’70s, όπως ληστείες αλλά και βιασμούς τριών γυναικών. Ο Milligan τελικά αθωώθηκε, αφού είχε υποστηρίξει πως τα εγκλήματα τα είχαν διαπράξει 2 από τις 24 εναλλακτικές προσωπικότητές του.
    Ε, αυτές τις 24 προσωπικότητες θα ερμηνεύσει ο DiCaprio, σ’ έναν ρόλο πρόκληση που φωνάζει “Όσκαρ”. O DiCaprio είχε κατά νου το project εδώ και 20 (!) ολόκληρα χρόνια και αν και κάποια στιγμή ακούστηκε πως ίσως το σκηνοθετούσε ο James Cameron με τον John Cusack στον πρωταγωνιστικό ρόλο, τελικά η ιδέα πέρασε στα χέρια του. Δεν ξέρουμε ακόμα ποιος θα σκηνοθετήσει αυτό το σίγουρα πολύ σκοτεινό και απαιτητικό φιλμ, αν και το σενάριο θα γραφτεί ξανά από τον Jason Smilovic (Lucky Number Slevin).
    O DiCaprio σίγουρα θα πρέπει να ετοιμάζεται για μία ταινία σταθμό στην καριέρα του.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles