20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Let’s Meet: TCL 30 Series! Εξερευνώντας τα απόλυτα “value for money” smartphones!

    Η TCL είναι η κορυφαία κατασκευάστρια εταιρεία smartphones, η οποία δίνει άλλο νόημα στην έννοια του value for money, επαναπροσδιορίζοντας τα στάνταρ των συσκευών που παίζουν στη Low-end και Mid-range κατηγορία. Στις δύσκολες οικονομικά εποχές που ζούμε, το να δημιουργείς άλλωστε οικονομικές συσκευές που να προσφέρουν πολλά παραπάνω features από όσο στοιχίζουν θέλει αν μη τι άλλο… τέχνη!

    Και αυτή είναι μια «τέχνη» που η TCL την γνωρίζει αρκετά καλά, για αυτό και τα smartphones της έχουν αγαπηθεί από εκατομμύρια users σε ολόκληρο τον κόσμο! Η υψηλή ποιότητα κατασκευής, αναμειγνύεται με το άκρως ικανοποιητικό performance και το camera setup που μπορεί να χαρίσει mobile φωτογραφίες και videos που θα σας θυμίζουν τις ομορφότερες στιγμές σας.

    H νέα σειρά 30 των smartphones της TCL φέρνει για μια ακόμη φορά τα πάνω – κάτω στην κατηγορία των προσιτών smartphones που είναι σχεδιασμένα για να σας βοηθήσουν να απολαύσετε κάθε στιγμή της digital καθημερινότητας σας. 4 μοντέλα βρίσκονται ήδη στην ελληνική αγορά (TCL 30, TCL 30+, TCL 30SE και TCL 306), τα οποία μοιράζονται πολλά κοινά χαρακτηριστικά, όπως είναι η τριπλή κάμερα στα 50MP, το εντυπωσιακό NXT Vision display, λειτουργικό Android 12 και μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας. Για πάμε όμως να τα γνωρίσουμε και πιο αναλυτικά και με μεγαλύτερη λεπτομέρεια…

     

    TCL 30 & TCL 30+: Τα πιο… «ισχυρά» της παρέας!

    Τα TCL 30 και TCL 30+ αποτελούν δύο 4G συσκευές που το πρώτο πράγμα που σου κάνει εντύπωση είναι οι οθόνες AMOLED NXT Vision FHD+ στις 6.7 ίντσες. Ζωντάνια, γρήγορη απόκριση και μοναδική ποιότητα χρωμάτων συνθέτου ένα από τα πιο ζωντανά displays που έχουμε δει… ποτέ. Τόσο το TCL 30 όσο και το 30+ ξεχωρίζουν για τον ultra-slim σχεδιασμό και τα φανταστικά χρώματα στα οποία θα τα συναντήσετε στυην αγορά, με τα Muse Black και Techno Black να κλέβουν τις εντυπώσεις. Στον εσωτερικό κόσμο τους, το Helio G37 Octa-Core chipset με τα 4GB RAM μπορεί να σηκώσει με άνεση και τις πιο απαιτητικές εφαρμογές, αλλά και τα πιο hot mobile games.

    Σε ότι έχει να κάνουμε με το διαθέσιμο storage τους, οι συσκευές κυκλοφορούν σε εκδόσεις στα 64 και 128GB, ωστόσο η ύπαρξη MicroSD slot είναι βέβαιο ότι θα σας διευκολύνει τη ζωή. Και οι δύο συσκευές διαθέτουν ένα triple camera setup με main camera sensor στα 50MP, το οποίο συνεργάζεται άψογα με AI-based camera λειτουργίες που δίνουν ένα απαραίτητο boost στο φωτογραφικό αποτέλεσμα. Τέλος, η μπαταρία των 5010mAh εξασφαλίζει ότι δεν θα… ξεμείνετε ποτέ! Οι διαφορές ανάμεσα στα δύο «μεγάλα» της οικογένειας των TCL 30 είναι ότι το Plus μοντέλο έρχεται με μια εκπληκτική Ultra-Wide Selfie Camera στα 13MP, ενώ παράλληλα υποστηρίζει και σούπερ γρήγορη φόρτιση στα 18W.

    TCL 30 SE: Ασυναγώνιστη εμπειρία!

    Βαδίζοντας στο ίδιο μονοπάτι ποιότητας και οικονομίας, το TCL 30 SE έρχεται με μια οθόνη 6.52 ιντσών HD+ Mini Notch NXT Vision, με ειδική λειτουργία για gaming που το θα απογειώσουν την εμπειρία παιχνιδιού σας! Οι οκτώ πυρήνες του Helio 25 chipset σε συνδυασμό με τα 4GB RAM, δουλεύουν υπερωρίες για να εξασφαλίσουν μοναδική σταθερότητα και επιδόσεις από άλλο πλανήτη! Οι τριπλές κάμερες στο πίσω τμήμα εξασφαλίζουν φωτογραφικό αποτέλεσμα υψηλού επιπέδου, καθιστώντας το TCL 30 SE μια ιδανική πρόταση για τους users που λατρεύουν να δημιουργούν περιεχόμενο. Και επειδή η αυτονομία δεν μπορεί παρά να επηρεάζει σε τεράστιο βαθμό την digital καθημερινότητα μας, το 30 SE σχεδιάστηκε για να προσφέρει εντυπωσιακή αυτονομία με δυνατότητα fast charging στα 15W.

    TCL 306: O Βενιαμίν!

    Την δυναμική τετράδα των TCL 30 συμπληρώνει το TCL 306, μια ultra οικονομική συσκευή, η οποία απευθύνονται στους users που ακόμη και το παραμικρό cent μετράει! To TCL 306 φέρνει μια νέα εποχή στα value for money smartphones, αποδεικνύοντας ότι το οικονομικό μπορεί να είναι και… αποδοτικό! Η οθόνη HD+ 6.52” ξεχωρίζει για την ασύγκριτη ποιότητα όλων των display που φέρουν την υπογραφή της TCL, ενώ η οκταπύρηνη CPU, τα 3GB RAM και τα 32GB θα ικανοποιήσουν τους fans της οικονομίας και της απόδοσης. Επιπλέον, η σούπερ οικονομική πρόταση της TCL έρχεται με οπίσθια τριπλή κάμερα στα 13MP και selfie camera στα 5MP για τους λάτρεις των mobile φωτογραφήσεων. Εκεί που η συσκευή κυριολεκτικά τα «σπάει» είναι στον τομέα της αυτονομίας, με την μπαταρία του να ξεπερνάει τις 2 ημέρες αυτονομίας.

    Που θα τα βρείτε; Μα φυσικά στο Public!

    Δεν σας κρύβουμε ότι εμείς ήδη έχουμε ξετρελαθεί με τα 4 μοντέλα της σειράς TCL 30, για αυτό κι εάν οι value for money συσκευές είναι το… πάθος σας, κάτι μας λέει ότι δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στον πειρασμό των συσκευών της TCL. Επειδή ήδη θα αναρωτιέστε που μπορείτε να τα δείτε, να παίξετε μαζί τους και να τα γνωρίσετε καλύτερα δεν έχετε παρά να περάσετε μια βόλτα από το πλησιέστερο κατάστημα Public.

    Φυσικά, εκτός από τη σειρά TCL, στο Public σας περιμένει ένας μίνι-τεχνολογικός παράδεισος με αμέτρητα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας και tech gadgets (smartphones, computers, wearables, smart TVs, audio / video κ.ά)  σε ασυναγώνιστες τιμές! Ήδη βέβαια θα γνωρίζετε ότι τα Public δεν αποτελούν μόνο τη Μέκκα των προϊόντων τεχνολογίας, καθώς στα καταστήματα τους θα συναντήσετε βιβλία, comics, gaming, είδη σπιτιού, μικροσυσκευές, ταινίες και σειρές, προϊόντα για sports & fitness και πολλά ακόμη).

    Μην περιμένετε άλλο λοιπόν! Φορέστε την καλή σας διάθεση, μπείτε σε ανοιξιάτικο mood και κάντε μια επίσκεψη στο αγαπημένο σας κατάστημα: Public!

    Θα το δείτε… μια βόλτα στο Public είναι ξεχωριστή εμπειρία!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles